Series & Films

Heel goed nieuws voor The Vampire Diaries fans

Alsof het nog niet erg genoeg is dat Pretty Little Liars stopt, moeten we ook vaarwel zeggen tegen The Vampire Diaries. Seizoen acht is toch echt de allerlaatste... Bedenker van de serie, Julie Plec, geeft ons alvast wat hints over het laatste seizoen. Ze heeft ook heel goed nieuws en het heeft alles te maken met Elena (Nina Dobrev)!

Eerlijk is eerlijk: Elena hoort gewoon bij The Vampire Diaries. In het zesde seizoen verliet Nina Dobrev helaas de serie. Maar toen werd aangekondigd dat seizoen acht ook meteen de laatste was konden we ons maar één ding afvragen: komt Elena nog terug?! Er is goed nieuws: de kans is inderdaad heel groot dat Elena haar opwachting maakt in het laatste seizoen!

In een recent interview met Entertainment Tonight onthulde Julie dat het heel goed mogelijk is dat Elena terugkomt. "Nina en ik hebben gesproken en ik weet dat ze er 100% bij wil zijn", zei Julie. "Ik wil natuurlijk ook dat ze erbij is, maar nu hangt het af van stomme dingen zoals de agenda. Laat ik het zo zeggen, ik zou het heel erg vinden als het niet gaat lukken en daarom denk ik dat het wel goedkomt". 

Het wordt nog beter, want we zien Elena waarschijnlijk terug in flashbacks. "Damons herinneringen spelen een grote rol in het aankomende seizoen". YES!

Lees ook: 

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved