Series & Films

YES! Pretty Little Liars eindigt niet helemaal na de laatste aflevering

We willen het niet geloven, maar het einde is toch echt in zicht. Vanaf april worden de laatste tien afleveringen van Pretty Little Liars uitgezonden. Daarna sluit het boek voorgoed. Maar er is gelukkig ook nog goed nieuws! De makers hebben aangekondigd dat de laatste aflevering niet het allerlaatste is wat we van de Liars zien... Lees snel verder voor het fantastische nieuws! 

De zakdoekjes zijn niet aan te slepen tijdens de laatste aflevering van Pretty Little Liars. Maar je kunt een beetje van de schrik bekomen tijdens een tell-all special die na de aflevering wordt uitgezonden. That's right, de sterren uit PLL verklappen alle geheimen van de afgelopen jaren!

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, en Sasha Pieterse gaan in gesprek met PLL-bedenker I. Marlene King. Een uur lang bespreken de sterren geheimen die nog nooit eerder zijn verteld, behind-the-scenes verhalen en memorabele momenten uit de serie. De speciale aflevering wordt beschreven als 'ongecensureerd' en 'onthullend'. We zullen dus écht alles te weten komen over de serie!

De laatste aflevering, die de naam Till Death Do Us Part draagt, zal twee uur lang duren. Daarna wordt de speciale tell-all aflevering van een uur uitgezonden. Dat betekent dat we drie uur lang PLL-plezier hebben. Dat verzacht de pijn enigszins, toch? 

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved