Gossip Girl(scene) week 42

News door Emma

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: grote Photoshop fail met Kendall Jenner en Gigi Hadid, Zayn Malik heeft Perrie Edwards op brute wijze gedumpt, goed nieuws over Cara Delevingne, Justin Biebers glas staat te koop voor een bizar bedrag en deze sterren keren terug in Pitch Perfect 3. 

Je zou denken dat beauty's als Gigi Hadid en Kendall Jenner geen Photoshop nodig hebben, maar zelfs hun foto's worden bewerkt. Een fotoredacteur van W Magazine is in de nieuwste editie iets té enthousiast geweest. Oplettende kijkers vielen iets op... waar zijn de knieën van de topmodellen gebleven? Ehm ja, de foto is best kunstig bedoeld maar wij denken niet dat het de bedoeling is dat Gigi en Kendall er onmenselijk uitzien ;-). 

Fan van Cara Delevingne? Binnenkort leer je haar nóg beter kennen, want ze krijgt haar eigen documentaire! De docu zal The Cara Project heten en wordt geproduceerd door Revolver Entertainment. De documentaire gaat over Cara's leven van topmodel naar actrice. Het is nog niet bekend wanneer de documentaire uitkomt, maar we kunnen nu al niet wachten. Wellicht maken Taylor Swift + squad ook nog hun opwachting!

Alles wat Justin Bieber aanraakt verandert in goud. Letterlijk. Niet alleen elk liedje dat hij uitbrengt, maar daadwerkelijk de dingen die hij aanraakt. De superster dronk een glas melk in Kings Oak Hotel in Londen. Een (creepy) hotelmedewerker besloot zijn gebruikte glas mee te nemen toen Justin het hotel had verlaten en besloot er een slaatje uit te slaan. Hij zette het glas op eBay. "Ik werk in Kings Oak Hotel waar Justin gisteren heeft gedineerd", luidt de beschrijving. "We hebben zijn glas melk bewaard, het is niet gewassen!". Het bieden begon met $12 en is nu opgelopen tot $81,033.93. Dat staat gelijk aan honderden designertassen en bijna aan een huis. Wow. 

Remember het gerucht over Zayn Malik die zijn verloving met Perrie Edwards beëindigde via een sms? Dat is helemaal waar. Dat geeft Perrie toe in een nog te verschijnen boek van Little Mix. Ze noemt de breuk met Zayn 'de ergste tijd van haar leven'. "Het was verschrikkelijk", aldus de zangeres. "Een relatie van vier jaar, twee jaar verloofd en dat eindigt met een simpel tekstbericht. Gewoon zomaar. Hoewel mijn carrière echt lekker liep, was dat echt vreselijk moeilijk voor mij." Ouch, dit hadden we niet van Zayn verwacht... 

YAY! Pitch Perfect 3 komt eraan! De film draait in december 2017 in de bioscoop en belooft nu al de ultieme kerstfilm van volgend jaar te zijn. En er is nog meer goed nieuws. Een heel groot deel van de cast keert terug! Tja, geen Pitch Perfect zonder Anna Kendrick (Beca) en gelukkig heeft zij besloten om weer mee te doen. Anna Camps Aubrey en Hailee Steinfelds Emily zijn ook weer van de partij. En geen zorgen: Rebel Wilson (Fat Amy) en Brittany Snow (Chloe) spelen ook in de derde film. We kunnen nu al niet meer wachten!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Meer lezen over celebrities?