Lifestyle

Dit is de app die ieder meisje op haar telefoon wil hebben

Ben je ook altijd zo benieuwd naar de apps op de telefoon van andere meiden? Dan hebben we vandaag goed nieuws voor je, want Girlscene heeft een app ontdekt die je absoluut wil downloaden! Is het altijd je ambitie geweest om het te maken als model? Dan zou dit zomaar jouw kans kunnen zijn. Lees snel verder om meer over deze app te leren.

Vind je apps als Instagram en Snapchat nog steeds leuk, maar wel erg 2015? Dan kun je met de nieuwe app iModels je social media hart weer ophalen. Deze applicatie is namelijk perfect voor het ontdekken én volgen van aspirant en ervaren modellen. Denk aan een mix van Instagram en LinkedIn, maar dan in een nog leukere app waardoor modellenbureaus je snel kunnen vinden. Daarnaast is het ook nog eens een heel handige manier om je eigen portfolio te beheren vanaf je telefoon. We like.


Voor iedereen die de ambitie te heeft om te shinen voor een groot publiek à la Doutzen Kroes - Victoria's Secret, we're coming for you - is iModels dus een fijne app om actief op te zijn. Maar ook als je het juist leuk vindt om opkomende en succesvolle modellen in de gaten te houden is dus er eentje om te downloaden! Bovendien is de app iModels bedacht door een Nederlander - de ondernemer Paddy Marques de Carvalho - en hij heeft ervoor gezorgd dat alleen de gerenommeerde modellenbureaus toegang krijgen tot de portfolio's om jouw kansen te vergroten. 


Extra leuk: er zijn vijf mensen die kans maken om een professionele shoot te winnen waarmee je jouw portfolio versterkt. Het enige wat je hoeft te doen is de iModels app te downloaden en een profiel aan te maken. Doe je best, want de vijf meest actieve profielen winnen de shoot! De winnaars worden eind november bekend gemaakt, dus je hebt nog even om je profiel zo goed mogelijk in te richten.

Download de app hier.

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met iModels

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved