9 originele Sinterklaas surprises die jij binnenkort wil maken

Lifestyle door roos

Jaaa, het is bijna weer zover! Pepernoten, chocoladeletters en natuurlijk de cadeautjes... Elke jaar komt het kind weer in ons naar boven als het heerlijk avondje voor de deur staat. Maar eerst nog even aan de bak, want er moet nog een surprise in elkaar geknutseld worden. Ben jij helaas geboren met twee linkerhanden? Dan helpen wij je vast op weg met deze makkelijke, maar wél toffe Sinterklaas surprises.

Voor de Netflix addict

Kan hij of zij alleen maar praten over series en geeft hij/zij de voorkeur aan een avondje Netflixen in plaats van uitgaan? Dan is deze surprise perfect. Maak van een doos de popcornbak, verstop de cadeautjes onderin en leg daarboven op propjes papier die je een beetje geel schildert. Super makkelijk en ziet er ook nog eens leuk uit.

Tip: Vervang de neppe popcorn voor echte popcorn. Niet stiekem snoepen, hè?

Voor de sushi lover

Moet jij Sinterklaascadeaus shoppen voor een echte sushi liefhebber? Maak dan een bord met sushi! Je kunt het bord natuurlijk zo groot maken als jezelf wilt. Het hangt natuurlijk af van de hoeveelheid cadeautjes die jij hebt ingeslagen voor de gelukkige die jouw surprise in ontvangst mag nemen.

Voor de fashionista

Ben jij een beetje crea bea en heb je niet zoveel tijd? Koop een onbedrukte canvastas en schrijf er met je mooiste handschrift een quote op die past bij de persoon van jouw lootje. Stop de cadeaus erin et voilà! Voeg iets extra's toe door de tas eerst een kleurtje te geven met textielverf in de wasmachine. Hoe leuk als ze er straks haar schoolboeken ook nog in kan doen? Handig aan deze surprise is dat je maar twee dingen nodig hebt: textielstiften en een tas.

Voor de Whatsappverslaafde

Hoe leuk zou jij het vinden om dit kussen in de vorm van deze hartjes emoji te krijgen?! Des te leuker om te geven en te zien dat de ontvanger van het cadeau er super blij mee is. Wij vinden 'm in iedergeval hartstikke cool. Je stopt de cadeautjes in het kussen voordat je het dichtmaakt, maar stiekem vinden wij het zonde om 't kapot te maken...

Vind je het kussen hierboven eigenlijk iets te veel werk en ben jij meer van de last minute surprises? 'Oh shit is het morgen al?' Oeps... Koop geel (inpak)papier en verpak hier de cadeaus mee. Kies vervolgens een emoji die perfect past bij hem of haar en probeer deze zo goed mogelijk na te maken. Ziet er ook nog eens leuk uit tussen de stapels andere cadeaus.

Voor de beautyfreak

Hoe leuk is deze bus haarspray? Natuurlijk hartstikke leuk als jij een surprise moet maken voor iemand die gek is op make-up en alles wat met beauty te maken heeft. Het hoeft geen bus haarspray te worden, je kunt ook kiezen voor een mascara, haar favoriete geur of een ander beautyproduct. Wees creatief en snuffel stiekem even tussen haar spulletjes om inspiratie op te doen, weet je gelijk wat je moet kopen om haar blij te maken.

Voor de fantasy fans

Hoe vet ziet deze pot eruit? En het is eigenlijk best simpel. Leg watten op de bodem van de pot gevolgd door een klodder verf, glitters en wat water en herhaal dit totdat de pot vol zit. Wij blijven hier maar naar kijken! Verpakt de cadeautjes natuurlijk wel waterdicht, voordat je ze in de pot verstopt.

Voor de oom, oma of schoonmoeder zonder hobby's

De avond van lootjes trekken is daar. Spannend... Je denkt nog, als jij maar niet het lootje van die ene oom trekt, want je hebt echt geen flauw idee wat je voor hem moet kopen. Laat staan een surprise maken. Staat er helaas toch iemand op je lootje en heb jij geen idee wat je ermee moet? Neem je moeder mee naar de slijterij of laat je adviseren voor een goede fles wijn en beplak het met Ferrero Rocher. Het groene papier dien als het blad en klaar is je ananas.

Tip: vervang de fles wijn voor een lege fles frisdrank en verstop je cadeautjes hierin!

Lees ook: