Lifestyle

11 redenen waarom het leuk is om een nerdy jongen te daten

8

Wat is volgens jou de perfecte man? Laat ons raden: Bruin, lang, gespierd en het liefst nog een vlotte babbel? Zet die onbereikbare crush eens aan de kant en ga op de date met een nerd! Wedden dat het veel leuker is dan je van tevoren had verwacht. Wij zetten hier alvast de voordelen voor je op een rijtje. Wel opschieten, anders heeft je vriendin hem misschien al ingepikt.

♥ Hij is niet oppervlakkig
Je hoeft je niet op te doffen voor een avondje met hem, want het maakt hem eigenlijk toch niet uit. Als het aan hem ligt trekken jullie allebei je onesie aan.

♥ Hij heeft alleen interesse voor jou
Geeks hebben vaak één hobby waar ze zich volledig op focussen. Ze zijn bijzonder toegewijd. Misschien word jij wel zijn nieuwe hobby ;-). Aan aandacht kom je niet tekort.

♥ Hij verbreedt je horizon
Nerdo's hebben meestal bijzondere interesses. Is hij geobsedeerd door een bepaalde serie of artiest? Geef het een kans, want misschien vind jij het ook wel interessant.

♥ Hij is super handig
Is je laptop stuk of werkt de speaker van je telefoon niet meer? Geen hoge kosten en lang wachten, jouw nerdy boyfriend die fikst het wel! Ben je al overtuigd?

Hij speelt niet hard to get
Omdat hij niet echt bezig is met meisjes, vindt hij eigenlijk alles wel prima. Je hoeft niet alles uit de kast te trekken om zijn aandacht te trekken, maar kan gewoon lekker jezelf zijn.

via GIPHY

♥ Hij is helemaal van jou
Jij hebt natuurlijk mega leuke, intelligente vriendinnen, maar jaloers ben je niet. Hij hoeft geen indruk op ze te maken, want hij vindt dat ze hem moeten nemen zoals hij nou eenmaal is.

♥ Je hebt minder concurrentie
Grote kans dat je jouw geek al meerdere keren voorbij bent gelopen, maar hem nu pas ziet. Iemand die jou in eerste instantie niet opvalt, valt de eventuele concurrentie waarschijnlijk ook niet op. 

♥ Hij wordt later misschien wel miljonair
Veel nerds zijn super intelligent en weten veel van de digitale wereld waar wij in leven. Het zou maar zo kunnen dat hij een app ontwikkelt die later voor bakken met geld zorgt. Is toch leuk meegenomen.

♥ Hij is gewoon eerlijk
Het zegt niet dat iets je goed staat om je te pleasen, hij zegt gewoon waar het op staat. Dus je hoeft hem echt niet altijd om zijn mening te vragen, scheelt een hoop omkleedsessies.

♥ Hij vindt het niet erg om thuis te blijven
Soms wil je gewoon met je vriendje op de bank hangen en series kijken, terwijl hij juist de deur uit wil. Nerds vinden het geen probleem om thuis een serie te kijken, ze zijn niet anders gewend!

♥ Hij is misschien stiekem wel een hottie
Het is bekend dat nerds weinig aandacht besteden aan hun uiterlijk, puur omdat het hen gewoon eigenlijk niet boeit. Altijd al benieuwd geweest wat er schuilt achter die bril? Er is maar één manier om daar achter te komen!

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved