Lifestyle

Zo ging de professionele Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children fantasy fotoshoot eraan toe

Ruim twee weken geleden kon je alles lezen over de nieuwe film MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN én dat je kans kon maken om je droom uit te laten komen. Eén lucky lezeres mocht namelijk met een vriendin aanschuiven voor een fotoshoot in de stijl van de film en het resultaat is zó cool geworden. Kijk snel verder.

Dit soort winacties vinden we als Girlscene redactie te gek om te doen. Een fotoshoot weggeven aan een Girlscene lezeres en haar vriendin én daar verslag van doen vinden we super leuk! Gelukkig denken jullie daar hetzelfde over, want het aantal inzendingen van de MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN winactie was overweldigend. Je begrijpt wel dat een winnaar uitroepen dan hartstikke moeilijk is. Maaaaar, het is gelukt, niet veel later stond de winnares met haar bestie op de set en ging de fotoshoot hartstikke goed. Uiteraard hebben Girlscene’s Danique en Emma dat allemaal voor je vastgelegd.

Watch on YouTube


Klik hier als je de video niet kunt zien

Mocht je de datum nog niet in je agenda hebben gezet, de film MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN is al te zien in de bioscoop in 2D en 3D! Als je fan bent van Tim Burton films – denk aan Alice in Wonderland en Charlie and the Chocolate Factory – durven we te wedden dat deze film je nieuwe favoriet wordt.


Enne, heb je meegedaan aan de winactie, maar heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt namelijk net als de winnares een bijzondere foto laten customizen – zie hierboven! – door een foto toe te voegen en daar je tekst op te zetten. Wij hebben het uiteraard al geprobeerd en het resultaat is erg peculiar. 😉 Check de app, vul in wat peculiar voor jou betekent en deel je customized foto. Klik hier om direct naar de app te gaan.

Lees ook:

*Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Warner Bros.
 © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Must reads 👀