Lifestyle

8 dingen die ieder meisje met een bijna-vriendje herkent

Daten met je crush is misschien wel het beste gevoel in de hele wereld. Jullie spreken regelmatig af, hebben continu lol en kunnen niet van elkaar afblijven. Allemaal signalen dat het goed zit tussen jullie. Maar dan komt de onzekere periode: hebben jullie nu een relatie of niet? De volgende dingen zijn voor meiden in deze periode heel herkenbaar!

1. Je weet niet welk label je hem moet geven
Als je naar je crush refereert weet je nooit hoe je hem precies moet noemen. Jullie hebben 'the talk' nog niet gehad, dus hij is nog niet je vriend. Daarom moet je zinnen zo maken dat je zijn naam kunt gebruiken en het hele is hij nu m'n vriend of niet-gebeuren uit de weg kunt gaan.

2. Je hebt heel veel twijfels
Je bent inmiddels zover dat jij weet dat je een relatie wil. Je hebt het alleen nog niet besproken. Aangezien hij dit onderwerp nog niet heeft aangekaart zit je in onzekerheid. Ben jij serieuzer dan hij? Waarom is hij nu de foto van een ander meisje aan het liken? Argh!

3. Je familie vraagt of je hem al komt voorstellen
Vol trots vertel je over je bijna-vriendje en jullie dates. Maar dan komt de grote boze vraag vanuit je familie: wanneer nodig je hem uit op de koffie? Eh ja, zijn jullie eigenlijk al zover? Dat is de vraag.

4. Je voelt de druk om steeds leuke dates te verzinnen
Als je eenmaal vriend en vriendin bent valt er toch een last van je schouders. Dan is het namelijk ineens wel geaccepteerd als je gewoon een avond wil bankhangen, terwijl je in je dateperiode juist continu de hort op 'hoort' te gaan.

5. Je doet voor alsof je niet jaloers bent
Omdat een bijna-vriendje op papier nog niet echt je vriend is kun je niet je territorium afbakenen. En ja, je voelt af en toe heus wel een steek van jaloezie als je ziet dat hij met een ander meisje appt - ook al is het vriendschappelijk. Maar again, hij is niet je vriend dus je mag er niets van zeggen. *Telt tot 10*

6. Je krijgt gemixte signalen
Na een paar maanden daten kun je verwachten dat het steeds serieuzer wordt tussen jullie. Toch blijft Mister Mysterious gemengde signalen afgeven. De ene keer praat hij over de toekomst in de wij-vorm, de andere keer doet hij cooler.

7. Je vriendinnen worden soms gek van je
Wie staan voor je klaar in deze onzekere tijd? Je vriendinnen natuurlijk! Maar na een paar maanden luisteren naar je twijfels zijn ze er soms een beetje klaar mee. Tijd om de knoop door te hakken.

8. Je hebt nu nog de lusten, niet de lasten
Zo'n bijna-vriendje is heus niet alleen maar lastig. Deze periode is vaak één van de betere periodes van een relatie in het algemeen. Met andere woorden: op dit moment geniet je van de lusten, maar zijn er nog helemaal geen lasten. Yes.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved