Beauty

Quiz: Zie jij het verschil tussen high end en low budget make-up?

Heb jij ook een zwak voor high end make-upproducten? Een prachtig doosje met een nog mooiere inhoud, zucht... Je geeft een fortuin uit aan de mooiste make-up en durft het product vervolgens niet te gebruiken. Is dit herkenbaar? Heb jij even geluk! Steeds meer low budget merken werken aan hun verpakkingen en soms zien wij het verschil niet eens! Test vandaag jouw make-upkennis en check of jij het verschil ziet tussen een high end en low budget product.

1. Contour palette
Sinds Kim Kardashian is het contour palette niet meer weg te denken uit onze make-up stash. Zie jij welk contour palette de budget variant is?

A) Palette 1
B) Palette 2

2. Mascara
Ook al draag je weinig make-up, een mascara kan bij niemand ontbreken in het make-up tasje! Zie jij als mascarakenner welke mascara voor het minst over de toonbank gaat?

A) Mascara 1
B) Mascara 2

3. Lipstick
De rode lipstick is een echte beautyklassieker. Iedereen kan deze lipkleur hebben, mits je de goede ondertoon vindt. Welke lipstick is volgens jou low budget?

A) Lipstick 1
B) Lipstick 2

 

4. Bronzing parels
Deze parels koop je toch alleen al omdat ze er zo mooi uitzien? En ze staan ook nog eens super mooi op jouw beautytafel. Beide foto's stralen luxe uit, maar er is er één low budget. Zie jij het?

A) Bronzing pearls 1
B) Brozing pearls 2

5. Foundation
Foundationflesjes zien er meestal vrij standaard en basic uit, zouden ze iets mee moeten doen, vind je niet? Dit is misschien wel de moeilijkste...

A) Foundation 1
B) Foundation 2

 

6. Concealer
Nachtje doorgehaald? Een beetje concealer doet wonderen. Jij verbergt je wallen en je baas heeft niet door dat jij een kort nachtje hebt gehad. Ga jij voor goud of zilver? Welke is de budget concealer?

A) Concealer 1
B) Concealer 2

 

 

7. Blush
Blush geeft een lekker kleurtje aan jouw wangen en accentueert de goede plekken op jouw gezicht, als je hem goed gebruikt. Deze twee blushers zien er beide prachtig uit, maar je moet kiezen!

A) Blush 1
B) Blush 2

 

8. Lipgloss
De één zweert erbij en de ander slaat het liever over: lipgloss. Voor welke van deze glossjes reken jij meer af bij de kassa, denk je?

A) Lipgloss 1
B) Lipgloss 2

Ennnn, hoe denk jij dat je het gedaan hebt? Check hieronder de antwoorden en kom erachter of jij een echte make-upkenner bent!

1. Antwoord A is het goede antwoord
Palette 1 is het budget palette, deze is van Elf cosmetics en kost namelijk maar €11,42 versus het prachtige contour palette van Anastasia voor maar liefst €49,95.

2. Antwoord B is het goede antwoord
De mascara met het niet geheel gewone borsteltje is van Givenchy en kost €32,95, de andere mascara vind je (online) bij Sephora voor maar €10,75.

3. Antwoord B is het goede antwoord
Dit was een lastige, hè? Had jij deze goed? Persoonlijk vinden wij lipstick B, gewoon te koop bij onze geliefde Hema, chiquer ogen dan de andere lipstick van Bobbi Brown van €27,50.

4. Antwoord A is het goede antwoord
Tsja, naar deze twee pareltjes kunnen wij blijven kijken. Wij vinden ze beide prachtig, maar qua prijs scheelt het toch meer dan €40. De budget variant kost maar €15,23 van Elf cosmetics versus het prachtige high end make-upmerk Guerlain met prachtige pareltjes voor €56,90.

5. Antwoord B is het goede antwoord
Deze was lastig en de flesjes lagen dicht bijelkaar, maar de prijs daarentegen laat duidelijk het verschil zien! Catrice €6,99 versus Sisley €93, wat een verschil!

6. Antwoord A is het goede antwoord
Goud is kostbaarder dan zilver, zegt natuurlijk niks over deze verpakkingen, maar in dit geval is de gouden verpakking van Yves Saint Laurent wel prijziger in vergelijking met de zilveren concealerpen van Beyu.

7. Antwoord B is het goede antwoord
Heb je deze goed? Dan mag jij jezelf een pro noemen! Stiekem vinden wij de verpakking van Catrice (voor maar €3,99) véél mooier dan de blush van Smashbox.

8. Antwoord B is het goede antwoord
Met deze roze lipgloss val je wel op! De eerste kan haast niet missen en hoort in de collectie van MAC thuis en de andere lipgloss is van ons favoriete drogisterijmerk L'Oréal.

Hoeveel had jij er goed?

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved