Win: 10x compleet verwenpakket van Pickwick

Winnen door Emma

[AFGELOPEN] Regen tikt op het raam terwijl jij in je oncharmante maar o zo comfortabele kloffie op de bank zit, mét een groot glas dampende thee in je hand. Ah, de herfst! Die lange zomeravonden waren leuk, maar het is nu wel weer fijn om knus thuis te zitten. Omdat de herfst in volle gang is, mag Girlscene tien complete pakketten van Pickwick weggeven waarin álles zit wat je nodig hebt om te ontspannen. Denk aan een grote mok, wollen huissokken en natuurlijk heel veel thee! Lees verder voor de details.

Soms verdien je het om jezelf in de watten te leggen. Een kopje thee is voor veel mensen een momentje voor zichzelf. Gewoon, als je even wil bijkomen, opwarmen, opfleuren of jezelf verwennen! Voor deze fijne momentjes heeft Pickwick de perfecte thee ontwikkeld. Voor die momenten dat je iets extra’s nodig hebt om een specifiek moment te versterken. Op de redactie zijn we groot fan van de nieuwe theesmaken van Pickwick!Omdat de herfst hét seizoen is voor thee en ontspanning, maak jij kans op een pakket met items die perfect zijn voor een middagje of avondje op de bank. Jij hoeft de deur niet meer uit ;-). In het pakket zitten:
-        De vier Pickwick Even… varianten: Even… Bijkomen, Even… Opfleuren, Even… Opwarmen en Even… Verwennen
-        2 Pickwick XL theeglazen
-        1 Paar wollen huissokken
-        1 Handdoek
-        1 Damesmuts
-        1 Badbloem
-        1 Boekje ‘tijd voor thee’
Dit alles wordt verstuurd in een mooi rieten mandje.

Doe ook mee met de winactie op de Pickwick website en maak kans op waanzinnige prijzen zoals 10x dagje sauna, 10x een relaxarrangement, 10x een boekenbon en 10x een high tea!

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Volg Girlscene op Instagram en/of YouTube

Waarom kan jij een relaxpakket van Pickwick gebruiken? (+adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.