Dit is dé truc waardoor ook jij met stokjes kunt eten

Food door roos

Heel leuk hoor al die sushi restaurants. Op elke hoek van de straat vind je er wel één tegenwoordig. Sushi is misschien wel heel lekker, maar die stokjes heb jij nooit begrepen. Vraagt je crush je mee om sushi te eten? Hell no! Je moet er niet aan denken dat hij toekijkt hoe jij zit te strugglen met die stokjes. Vanaf nu hoef jij geen sushidate meer af te slaan, met deze tip kan zelfs jij met stokjes eten.

Komt dit je allemaal bekend voor? Dan hebben wij een super handige tip voor je! Misschien niet iets om mee in een restaurant mee aan te komen, maar thuis oefenen kan geen kwaad. Heb je gelijk een goede reden om wat vaker sushi te bestellen. ;-)

Goed nieuws, want dit het enige wat je nodig hebt:
♥ Papier
♥ Elastiek
♥ Eetstokjes

Stap 1: Houd de stokjes tegen elkaar en maak ze aan de bovenkant vast met het elastiekje.

Wij hadden toevallig een (ongebruikt!) haarelastiekje bij de hand, maar een huis-tuin-en-keuken elastiek werkt ook prima.


Stap 2: Neem een stukje papier van ongeveer een centimeter bij vijf centimer en rol deze vervolgens op zoals het plaatje hierboven.


Stap 3: Schuif het rolletje papier tussen de stokjes.

Doordat de stokjes aan elkaar vast zitten merk je dat het al een stuk makkelijk gaat. Geen geklungel meer met dit Aziatische eetgerei en gelukkig valt vanaf nu niet meer de helft van je gerecht uit je stokjes voordat het je mond heeft bereikt.


Wij weten al wat gaan eten vanavond... Succes!

Lees ook: