News

Deze misselijkmakende actie van Ariana Grande stelt ons diep teleur

Het boek van Naya Rivera (je weet wel, Santana uit Glee) komt bijna uit en het belooft vol te staan met Hollywoodgeheimen en verbijsterende onthullingen. Om te bewijzen dat hier geen woord over gelogen is, brengt de actrice alvast schokkende informatie naar buiten. Ariana Grande heeft Naya iets geflikt waardoor wij ineens héél anders denken over Ariana…

‘Sorry Not Sorry’, zo heet het boek van Naya Rivera. Ze doet de naam van haar boek zeker eer aan, want de actrice bespaart niemand. Naya heeft al haar ervaringen van de afgelopen jaren opgeschreven en dat zijn er nogal wat. Ze vertelt niet alleen over haar miskraam en ruzie met collega Lea Michele, maar ook over een misselijkmakende actie van Ariana.

Naya was in 2014 verloofd met rapper Big Sean. Op een verschrikkelijke dag besloot de actrice naar zijn huis te gaan om een ruzie uit te praten. Maar ze trof haar verloofde niet alleen aan. “Er zat een klein meisje op de bank te luisteren naar muziek”, schrijft Naya. “Haar naam rijmt met ‘Shmariana Schmande'”. Geen twijfel over mogelijk, dit gaat over Ariana!

De zangeres heeft een affaire gehad met Big Sean, terwijl ze wist dat hij verloofd was met Naya. Niet bepaald een nette actie van Ariana! Dit was ook de reden voor Naya om met haar verloofde te breken. Vier maanden na de break-up, maakten Ariana en Big Sean hun relatie bekend. Dit is uiteindelijk ook stukgelopen vanwege ‘trust issues’.

We hebben het verhaal van Ariana nog niet gehoord, maar deze schokkende onthulling is niet echt goed voor haar imago… 

Beeld: Getty Images

Lees ook: 

Bron