Naar deze gekke social media trend kun je blijven kijken

Lifestyle door Renee

Veel meiden moeten gedacht hebben: we houden van knotjes en we houden van social media. Waarom doen we daar niks mee? Et voilà, een nieuwe social media trend is geboren! Mocht je je afvragen wat knotjes en een social media trend met elkaar te maken hebben, lees dan vooral snel verder. We durven te wedden dat je wil blijven kijken.

Heb je al van bun dropping gehoord? Dat is namelijk de nieuwste rage -of nou ja... nieuw - op Instagram. Onder #bundrop vind je de meest mesmerizing video's van meiden die hun lange haar in een knot dragen en dit vervolgens losgooien. Het klinkt misschien een beetje gek en ja, het is ook wat random, maar op de een of andere manier doen veel meiden dit nu én pikken ook media de trend op. Want hoe komt het toch dat je hiernaar wil blijven kijken? Daar weten we het antwoord niet op. Dat moet je zelf ervaren!

De trend heeft verder geen boodschap zoals de Ice Bucket Challenge had. Het is puur voor entertainment gemaakt en aan de ene kant is het eigenlijk wel begrijpelijk waarom deze video's het nu zo goed doen. Want is er een lekkerder gevoel op de wereld dan je haar na een lange dag loshalen uit een knot om vervolgens even je haar heen en weer te schudden alsof je in een shampooreclame speelt? Bovendien hebben de meiden in de video's écht prachtig haar. #wezijnechtnietjaloers

Bekijk hier de bun dropping video's:

 

Een video die is geplaatst door @ladyamalthea84 op

 

Een video die is geplaatst door B (@blinowski) op


Lees ook: