Ga je naar Starbucks? Dan moet je deze drankjes geproefd hebben!

Food door Maudy

De meiden van de Girlscene redactie zijn echte koffiedrinkers. De ochtend is niet compleet zonder een bakkie pleur. We maakten dan ook even een vreugdedansje toen de Pumpkin Spice Latte terugkeerde. We gaan graag naar Starbucks, er is slechts één probleem... We kunnen nooit kiezen! Weet jij ook nooit wat moet je nemen? Probeer dan eens één van onze favorieten, you'll love it

White Chocolate Mocha
Dit is het favoriete drankje van Kim K. én van de redactie. Wat goed genoeg is voor Kim, is goed genoeg voor ons ;-). Nu kunnen we normaal al geen nee zeggen tegen chocolade en we kunnen het al helemaal niet in deze vorm. Koffie plus chocolade is de hemel. De mokka maakt het helemaal compleet. Bestaat er nog een betere combinatie? In de White Chocolate Mocha zit ook nog eens drie (!) shots espresso verwerkt, dus wakker word je er zeker van. Ideaal om je dag mee te beginnen!

Pumpkin Spice Latte
De Pumpkin Spice Latte is het enige positieve punt aan de herfst. Dit drankje smaakt naar autumn in a cup, maar wel op een goede manier. ;-) Konden we dit lekkere drankje maar het hele jaar door bestellen! De pompoen samen met de kaneel, nootmuskaat en kruidnagel zijn de perfecte combinatie om afscheid te nemen van het zomerse weer. Wil je jouw PSL extra speciaal maken? Bestel dan de volgende keer de Pumpkin Spice Choco-Chai van het 'geheime menu'. Dit is een chai-tea latte met Pumpkin Spice siroop en mokka siroop. Mmmm!

Teavana Shaken Iced Tea
Héél soms hebben we even geen zin in koffie, maar in iets fris en zoet. Deze limonade is dan perfect. Vooral tijdens de warmere maanden is het dé oplossing voor een shot cafeïne zonder koffie. Het is heerlijk verfrissend en de tropische smaken geven je een zomergevoel. Zelfs wanneer het weer niét zomers is.


White Hot Chocolate
Naast de Classic Hot Chocolate zijn we ook dol op de witte variant. We kunnen niet wachten om na een sneeuwballengevecht te genieten voor de haard met een warme kop choco. Deze koffie is een echte aanrader voor alle chocoladeliefhebbers.

Caramel Frappuccino
Het aantal calorieën dat we per dag binnen mogen krijgen offeren we graag op voor dit hemelse drankje. De Caramel Frappuccino is één van de populairste Starbucks drankjes ter wereld. Wij snappen wel waarom. De karamel samen met de koffie is heerlijk verfrissend en de slagroom brengt het naar the next level. Ook wanneer je niet zo dol op koffie bent moet je de Caramel Frappuccino eens proberen. Op het geheime menu staat ook de Caramel Apple Frappuccino. Hierin zit appelsap, kaneel en karamel. We like!

Chai Tea Latte
Drink je liever geen koffie? Bestel dan de Chai Tea Latte. Dit is zwarte thee gemengd met melk. Zelfs echte koffieliefhebbers zijn dol op dit drankje. Het is ook een goede vervanger voor de Pumpkin Spice Latte als deze niet verkrijgbaar is.

Hazelnut Macchiato
Heb jij moeite met wakker worden en ben je ’s ochtends wanhopig voor een shot espresso? Probeer dan eens de Hazalnut Macchiato. Dit is (zoals de naam al zegt) een super lekkere macchiato met hazelnoot. Deze koffie is een absolute allrounder en kan het hele jaar door gedronken worden.

Strawberry Shortcake Frappuccino
Do we need to say more? Deze koffie is hemels. Het drankje is lekker luchtig en smaakt als een toetje. Heerlijk voor moment waarop je jezelf even wilt verwennen na het halen van een moeilijk tentamen.

Lees ook:

Bron, bron