News

8 dingen waar Lucy Hale obsessed mee is (of juist niet)

Ze ziet eruit alsof ze elk moment een modeshow kan lopen, is naar eigen zeggen altijd vrolijk als ze opstaat en speelt de rol van Aria fantastisch. Lucy Hale is al vanaf de eerste aflevering van Pretty Little Liars een groot favoriet. Daarom is het ook zo leuk om te weten waar Lucy obsessed of juist unimpressed mee is. Hoe denkt de actrice over zwarte lipstick, boob contouring, man buns en meer? Dat ontdek je in dit artikel! 

Als Lucy zegt dat culottes helemaal geweldig zijn of blauwe oogschaduw aanprijst: wij geloven haar meteen. Als de actrice iets cool vindt, dan vinden wij dat ook. Ze heeft zoveel stijl dat we haar blindelings vertrouwen. Dat is ook de reden waarom de Amerikaanse Glamour haar heeft gevraagd om haar mening te geven over een aantal dingen die helemaal van nu zijn.

Zou Lucy haar borsten contouren om ze groter te laten lijken? Heeft de actrice weleens gelogen over haar leeftijd? Wat vindt ze van vroeg opstaan? Deze brandende vragen beantwoordt ze allemaal in de onderstaande video: 

Watch on YouTube

Lees ook: