Lifestyle

Met deze bijbaantjes verdien je het meeste geld

10

Heb jij een bijbaan? Grote kans dat jij in een winkel of de horeca werkt. Diensten zijn flexibel en makkelijk te combineren met je studie. Hartstikke handige dus. Maar verdient het ook echt goed? Er zijn veel bijbaantjes die wél hartstikke goed verdienen, bye bye minimumloon! Girlscene zet de best betaalde bijbanen voor je op een rij.

Klantenservice
De klant zorgt uiteindelijk voor het succes van een bedrijf. Het is daarom erg belangrijk om de klant tevreden te houden. Daar willen bedrijven dus maar wat graag voor betalen. Vaak heeft een bedrijf dus een klantenservice, waar klanten terecht kunnen met vragen en klachten. Het is aan jou de taak om de klant te helpen en tevreden te houden. Meestal heb je wel een interne training nodig, maar vervolgens verdien je wel véél meer dan met vakkenvullen. Met dit baantje verdien je tussen de €7 en €9.

Huishoudelijke hulp
Steeds meer ouderen willen langer zelfstandig thuis blijven wonen, maar hebben wel extra hulp en aandacht nodig. Meestal verricht je licht huishoudelijk werk en is een praatje maken minstens zo belangrijk. 
Je verdient ongeveer €10,50 bruto per uur.

Thuiszorgmedewerker
Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar voor studenten die een medische opleiding volgen is dit de ideale bijbaan met een goed salaris. Je maakt zorgplannen, stemt zorg af met artsen, reikt medicatie uit en geeft persoonlijke verzorging. Omdat lang niet iedereen dit mag doen en jongeren in vergelijking met vaste krachten 'goedkoop' zijn voor de werkgever, verdien je met dit baantje snel bij!
Je verdient ongeveer €12,50 bruto per uur.

(Technische) helpdesk
Onze generatie kan niet zonder telefoon en internet. Het is niet weg te denken uit ons leven en wij zijn op de hoogte van de laatste gadgets. Voor ouderen gaat dit vaak allemaal iets te snel. Heeft een provider storing of is er iets stuk? Dan is daar de helpdesk voor. Vaak zijn problemen gemakkelijk op te lossen via de helpdesk en tegelijkertijd maak je mensen blij. Je kan rekenen op gemiddeld zo'n €10 per uur.


Straatverkoper
Heb jij een vlotte babbel en overtuigingskracht? Dan is verkoopwerk misschien iets voor jou. Je moet hierbij denken aan het verkopen van een krantenabonnement of een goed doel. Je staat lekker in de buitenlucht te werken en het betaalt ook nog eens goed. Het uurloon is rond de €9,30. Ennnn dan hebben we het nog niets eens gehad over de verkoopbonussen....

Bijles geven
Ben jij een ster in wiskunde of heb jij een echte talenknobbel en beschik jij ook nog over het nodige geduld? Dan is bijles geven de ultieme uitkomst. Je kunt natuurlijk bijles geven aan je medestudenten, maar als je meer geld wilt verdienen zou je dit het beste bij scholieren kunnen proberen. Lopen zij bijvoorbeeld helemaal vast met wiskunde en zijn de examens al in zicht? Jij bent de redder in nood! Plaats een advertentie, zet het op je Facebook en vertel aan mensen om je heen dat je bijles geeft en waarschijnlijk kun jij binnen no time aan de bak. Vaak kun je in overleg hier best een leuk zakcentje aan overhouden.

Oppassen
Droom jij van een huis vol kinderen maar ehhh, nu nog even niet? Dan is oppassen de perfecte baan voor jou! Vraag eens rond in jouw buurt of mensen een oppas kunnen gebruiken. Is dit niet het geval? Maak je geen zorgen. Er zijn tegenwoordig veel oppasbureaus waar jij je kunt inschrijven en zij zoeken dan een passend gezin voor jou. Een bijkomend voordeel aan een oppasbaantje is dat het vaak in de avond is en de kinderen al liggen te slapen. Jij kijkt ondertussen lekker televisie of maakt je huiswerk terwijl je ervoor betaald wordt. Dit salaris wordt ook vaak in overleg bepaald. Je mag denken aan ongeveer €6 tot €8 per uur.

Het uurloon is gebaseerd op iemand van 18 jaar.

Lees ook:

bron, bron, bron

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 6 maanden geleden Ashley

  Hey ik heb een super goede tip voor alle meiden van 18 jaar en ouder. Probeer eens webcammen. Ik moest er zelf eerst helemaal niks van hebben maar toch een keer uit nieuwsgierigheid aangemeld. Ik dacht het is alleen voor ‘bepaalde’ dames maar het viel me enorm mee! 2 maanden later heb ik me baan opgezegd want verdien nu in 2 dagen waar ik eerst een week voor moest werken. Ik bepaal zelf hoe ver ik ga, wanneer ik werk, hoe lang ik werk en met wie ik chat. Zelfs zonder me gezicht te laten zien verdiende ik al makkelijk het dubbele van me normale job. Ik vind het inmiddels zelfs hartstikke leuk om te doen en ben nu zelfstandig ondernemer en kan eindelijk eens echt sparen voor me doelen. Heb zelfs een soort fans die elke dag terugkomen waar ik het gewoon leuk mee heb en ondertussen verdien ik best wel veel geld. Een auto in 1 keer kopen en op vakantie naar Curacao zijn voor mij geen verre dromen meer maar kan ik dit jaar al doen. Het zal echt niet voor iedereen wat zijn maar ik ben er echt heel erg blij mee. Ik doe het via de volgende site: http://www.xmodels.com/c117618 Mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur me dan een mailtje. Met vriendelijke groet Ashley

 • 2 jaar geleden angelwings

  Asma Sabi dat vind ik best wel verwend... ik krijg 3,50 en er staat ook dat het gebaseerd is op een 18jarige dus hoe oud ben je? Het kan bij oppassen gewoon heel erg verschillen, het ene adres heeft er meer voor over dan het andere. 4 euro verdiend ook al super, toch? Het is verder geen aanval naar jou, maar ik ben gewoon een optimist hahhaa

 • 2 jaar geleden Naomi.M

  Hai, ik heb wel eens voorbij Zien komen dat er meiden zijn die geld nodig hebbden met spoed. zoals zwartwerken. Via of waar doen jullie dat? Ik heb echt dringend geld nodig, heb al via marktplaats gezocht en gereageerd op schoonmaakster/oppas. In principe maakt me niet uit wat ik moet doen liefst alleen in de omgeving totterdam. Weet iemand waar ik snel geld kan verdienen.

  p.s ik heb het niet over vast contact bijbanen want dat heb ik al.

  mail me gerust naar: Naomi.MR@live.nl

  Thanks

 • 2 jaar geleden Asma Sabi

  Ik pas op bij een gezin met twee kinderen, gewoon overdag, maar ik verdien maar 4€ per uur. Volgens mij doe ik wat fout

 • 3 jaar geleden Aïsha' Smith

  Ik ben een tijdje geleden hiermee begonnen https://www.youtube.com/watch?v=tVr5iZqJHQ8

  Het is heel simpel via internet en ik verdien er wel 9€ per dag mee zonder veel tijd eraan te besteden

  Als je wil kan je je hier eens informeren en ook een beetje bijverdienen http://adf.ly/?id=14243729

 • 3 jaar geleden ninaxoxo

  al woon je in t westland of in een gebied met veel kassen of een kas in de buurt zoeken ze misschien wel scholieren verdiend ook lekker.

 • 3 jaar geleden Lotte Belonje

  Ik geef dansles en verdien daarmee 20 euro per uur.

 • 3 jaar geleden Soepstengel

  Ik verdien in een kledingwinkel 10 euro

 • 3 jaar geleden Iloveyoutothemoonandback

  Leuk! Zelf werk ik achter de kassa in het zwembad en ik verdien ongeveer 11 euro per uur

 • 3 jaar geleden daydreamer

  Handig!

 1. 1