Lifestyle

Met deze bijbaantjes verdien je het meeste geld

Heb jij een bijbaan? Grote kans dat jij in een winkel of de horeca werkt. Diensten zijn flexibel en makkelijk te combineren met je studie. Hartstikke handige dus. Maar verdient het ook echt goed? Er zijn veel bijbaantjes die wél hartstikke goed verdienen, bye bye minimumloon! Girlscene zet de best betaalde bijbanen voor je op een rij.

Klantenservice
De klant zorgt uiteindelijk voor het succes van een bedrijf. Het is daarom erg belangrijk om de klant tevreden te houden. Daar willen bedrijven dus maar wat graag voor betalen. Vaak heeft een bedrijf dus een klantenservice, waar klanten terecht kunnen met vragen en klachten. Het is aan jou de taak om de klant te helpen en tevreden te houden. Meestal heb je wel een interne training nodig, maar vervolgens verdien je wel véél meer dan met vakkenvullen. Met dit baantje verdien je tussen de €7 en €9.

Huishoudelijke hulp
Steeds meer ouderen willen langer zelfstandig thuis blijven wonen, maar hebben wel extra hulp en aandacht nodig. Meestal verricht je licht huishoudelijk werk en is een praatje maken minstens zo belangrijk. 
Je verdient ongeveer €10,50 bruto per uur.

Thuiszorgmedewerker
Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar voor studenten die een medische opleiding volgen is dit de ideale bijbaan met een goed salaris. Je maakt zorgplannen, stemt zorg af met artsen, reikt medicatie uit en geeft persoonlijke verzorging. Omdat lang niet iedereen dit mag doen en jongeren in vergelijking met vaste krachten 'goedkoop' zijn voor de werkgever, verdien je met dit baantje snel bij!
Je verdient ongeveer €12,50 bruto per uur.

(Technische) helpdesk
Onze generatie kan niet zonder telefoon en internet. Het is niet weg te denken uit ons leven en wij zijn op de hoogte van de laatste gadgets. Voor ouderen gaat dit vaak allemaal iets te snel. Heeft een provider storing of is er iets stuk? Dan is daar de helpdesk voor. Vaak zijn problemen gemakkelijk op te lossen via de helpdesk en tegelijkertijd maak je mensen blij. Je kan rekenen op gemiddeld zo'n €10 per uur.


Straatverkoper
Heb jij een vlotte babbel en overtuigingskracht? Dan is verkoopwerk misschien iets voor jou. Je moet hierbij denken aan het verkopen van een krantenabonnement of een goed doel. Je staat lekker in de buitenlucht te werken en het betaalt ook nog eens goed. Het uurloon is rond de €9,30. Ennnn dan hebben we het nog niets eens gehad over de verkoopbonussen....

Bijles geven
Ben jij een ster in wiskunde of heb jij een echte talenknobbel en beschik jij ook nog over het nodige geduld? Dan is bijles geven de ultieme uitkomst. Je kunt natuurlijk bijles geven aan je medestudenten, maar als je meer geld wilt verdienen zou je dit het beste bij scholieren kunnen proberen. Lopen zij bijvoorbeeld helemaal vast met wiskunde en zijn de examens al in zicht? Jij bent de redder in nood! Plaats een advertentie, zet het op je Facebook en vertel aan mensen om je heen dat je bijles geeft en waarschijnlijk kun jij binnen no time aan de bak. Vaak kun je in overleg hier best een leuk zakcentje aan overhouden.

Oppassen
Droom jij van een huis vol kinderen maar ehhh, nu nog even niet? Dan is oppassen de perfecte baan voor jou! Vraag eens rond in jouw buurt of mensen een oppas kunnen gebruiken. Is dit niet het geval? Maak je geen zorgen. Er zijn tegenwoordig veel oppasbureaus waar jij je kunt inschrijven en zij zoeken dan een passend gezin voor jou. Een bijkomend voordeel aan een oppasbaantje is dat het vaak in de avond is en de kinderen al liggen te slapen. Jij kijkt ondertussen lekker televisie of maakt je huiswerk terwijl je ervoor betaald wordt. Dit salaris wordt ook vaak in overleg bepaald. Je mag denken aan ongeveer €6 tot €8 per uur.

Het uurloon is gebaseerd op iemand van 18 jaar.

Lees ook:

bron, bron, bron

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved