Series & Films

Noooo! Dit is het Pretty Little Liars nieuws waar iedere fan bang voor is

Pak de pennen en markeerstiften er maar bij, want er is heel, héél, HEEL slecht nieuws voor iedereen die altijd naar Pretty Little Liars kijkt. Voor iedereen die bij een nieuw week klaarzit voor een hagelnieuwe aflevering. Vandaag is een zwarte dag in de geschiedenis van PLL. Lees snel verder - als je durft - voor dit treurige nieuws.

Eerlijk is eerlijk, is je serieverslaving hetzelfde zonder de wijze Spencer, de gekke Hanna, de mysterieuze Alison, de slimme Emily en de immer goed geklede Aria? Nee. Maar toch hebben we slecht nieuws, dus houd je vast. De producer slash schrijver van de show (Marlene King) heeft via een Live Chat op Facebook aangekondigd dat er nu echt een einde komt aan de serie. En dat einde komt steeds dichterbij...

Ja, je leest het goed. Na 7 seizoenen vol spanning, drama, liefde en heel veel ups, downs en OMG-momenten komt er een einde aan de serie. Met de woorden "all good things must come to an end" geeft Lucy Hale toe dat het een bitterzoet gevoel is, maar dat het einde ooit in zicht moet komen. Boe! De volgende tien afleveringen van seizoen 7 zijn dan echt de laatste afleveringen OOIT. In april worden de aller, állerlaatste afleveringen in Amerika uitgezonden.

Drie liars laten dit bijzondere moment uiteraard niet aan zich voorbijgaan en hebben via social media nog eens laten weten hoe ze zich voelen:


Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved