Dit nieuwe guilty pleasure programma moet jij zien

Films & Series door Marlieke

Guilty pleasure programma's zijn echt het beste op een luie zondag. Jersey Shore, Geordie Shore, Ex on the Beach, noem het en wij houden er van. Meesmullen van de drama van een ander is stiekem altijd leuk. Daarom zijn we mega excited over het nieuwe programma van MTV dat we vanaf vanavond kunnen bewonderen. Wij kunnen niet wachten...

Vanavond om 22.00 uur zitten wij klaar voor de tv, met een flinke pot thee naast ons. Waarom? Omdat het tijd is voor de eerste aflevering van het nieuwe programma 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Ja, echt! Na de succesvolle Britse versie is het nu tijd voor een Nederlandse editie van Ex on the Beach. Super leuk dat we nu onze landgenoten kunnen bewonderen in zo'n smeuïg programma.

Acht singles uit Nederland en België vertrekken naar een heerlijk tropisch eiland. Lekker feesten, drinken en hopelijk een nieuwe liefde scoren. Smul mee van one-night-stands en romantische flirts.  Maar wat ze niet weten is dat er een hoop exen klaarstaan om dit feestje te verstoren. Sommige exen willen hun geliefde terug, anderen zijn uit op wraak. Who's ex is next?!

De kandidaten:

Puru Schout
Deze knappe sportieveling wil jij tegenkomen op een onbewoond eiland. Puru is een personal trainer en droomt van een groot sportplatform. Zijn eerste relatie is eentje die hij maar moeilijk kon vergeten, dus wij zijn benieuwd hoe hij reageert op zijn ex...

Wayne Siebenga
Wij kunnen niet wachten tot we Wayne in een zwembroek langs zien paraderen. Kom maar door met die shots op het strand! Wayne beschrijft zichzelf als 'hard to get, maar soms een slet'.

Shady Mohamed
De Haagse Shady is ook niet mis: wij spotten hier minstens een sixpack. Shady schijnt in relaties wat manipulatief te zijn en zoekt dan ook een meisje met een grote mond die wel een drankje lust.

Ashley van Vrouwerf
Met haar lange blonde lokken zal Ashley een hoop mannen achter haar aan hebben... Het meest trots is ze op haar billen en ze wil dat haar toekomstige man lichgetint met tatoeages is.

 

Binnenkort een gloednieuwe spectaculaire Nederlandse show op MTV!

A video posted by MTV Netherlands (@mtvnl) on

Cherry Lansdorf
Cherry ken je misschien nog van andere programma's en is ook weer te zien in Ex on the Beach: Double Dutch. In het 'echte' leven is Cherry een bardame. Ze is niet op haar mond gevallen en op zoek naar een man met een dikke portemonnee.

Nick van de Moortele
Deze 26-jarige Belg is een echt feestbeest. Uitgaan is zijn hobby en zijn eisen aan een meisje? Lang haar, goed in de keuken én ze moet net zo'n hoog libido hebben als Nick zelf. Wij zijn benieuwd of hij deze dame gaat vinden...

Monja van de Viere
Monja lijkt de braafste van het stel, maar schijn bedreigt. Met haar keurige nagels (Monja is schoonheidsspecialiste) zal ze iedereen aanpakken die te dicht bij haar droomjongen komt. Maar verder is ze wel lief hoor ;-).

Gaerthane van Kerchove
Oftewel: Gaga. Gaga's levensmotto? Je moet soms (of vaak) dingen doen waarvan je nooit verwacht had dat je ze zou doen. Ehm, wij zijn benieuwd hoe dat op het eiland gaat...

Heb jij er al zin in? Wij in ieder geval wel. Vanaf vanavond om 22.00 kun je Ex on the Beach: Double Dutch iedere zondag om deze tijd bewonderen. Dé manier om je weekend af te sluiten! Meer weten over Ex on the Beach: Double Dutch? Kijk op de site of volg MTV op Instagram, Facebook,Twitter of op Snapchat (MTVNederland).

Ga jij kijken naar 'Ex on the Beach: Double Dutch'?

Dit artikel is in samenwerking met MTV Nederland