Celebs

Te schattig: deze celebs in hun jonge jaren herken je amper terug

Celebs, ze blijven interessant. Dankzij Instagram blijven we helemaal op de hoogte van het wel en wee van onze inspiratiebronnen. Maar weet je nog hoe ze eruitzagen toen ze in de startblokken van hun carrière stonden? Of in het geval van Cara: als jong meisje? Wij zetten een aantal foto's van jongere celebs voor je op een rijtje!

Cara Delevingne
Hoe cute is dit filmpje van jonge Cara met haar peettante Joan Collins? De uitstraling van Cara is écht niet veranderd in vergelijking met hoe ze nu is: je herkent haar meteen!

 

Serious godmother love

A video posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on


Liza Sips
Liza is nu fashionable moeder van een super lief kindje, Jonathan. Maar in 2008, toen ze nog een volle bos krullen had en de show stal in een jurk met print, zag ze er heel anders uit!

Kylie Jenner
Als er iemand is veranderd, dan is het Kylie Jenner wel. Of dit een natuurlijke verandering is, daar twijfelt de hele wereld aan. Kylie wil het er in ieder geval niet over hebben...

Ariana Grande
Wow! Op de Girlscene redactie herkenden we Ariana amper. Haar haren zijn nu glad, langer en een stuk lichter dan dat het hier in 2008 was. En check vooral ook het lijntje oogpotlood op haar waterlijn, iets wat we allemaal deden in 2008.

Harry Styles
... Maar dan zes jaar geleden! Wat een babyface nog. Eigenlijk is Harry de afgelopen zes jaar niet zo heel veel veranderd.

Selena Gomez
Kijk hoe lief Selena eruitziet in 2007! Wat een onschuldig koppie heeft ze hier. En check ook vooral even het spijkergiletje: wat een hot item was dat vroeger.

Taylor Swift
Kunnen jullie je Taylor Swift nog herinneren aan het begin van haar carrière? Met haar lange blonde krullen en gitaar: wat waren wij jaloers! De krullen zijn inmiddels gekortwiekt en haar muziek is net zo veranderd als Taylor zelf.Vanessa Hudgens
Vanessa aan het begin van haar carrière. Behalve haar kledingstijl en hairdo is ze eigenlijk helemaal niet zoveel veranderd!

Zac Efron
Zac in 2004... Check het spleetje en de (afschuwelijke) blouse. In 2004 kregen we al blosjes op onze wangen van Zac en nu, twaalf jaar later, is daar niks aan veranderd.

Ashley Tisdale
Ook Ashley is helemaal niet zo heel veel veranderd! Haar haren zijn een stuk lichter én zonder krullen tegenwoordig. O ja, en deze broek trekt ze waarschijnlijk nooit meer aan. ;)

Lees ook:

Bron beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved