Wat Justin Bieber nu heeft gedaan is te krankzinnig voor woorden

Lifestyle door Renee

Weet je nog hoe we gisteren schreven over de ruzie tussen Justin Bieber en Selena Gomez? Dat het lichtelijk uit de hand loopt (en met lichtelijk bedoelen we overdreven)? Hierbij een update, want Justin lijkt het nu echt helemaal gehad te hebben. Het is zo erg dat hij een drastische maatregel heeft genomen... Lees er hier meer over.

Lang verhaal kort: Justin en Selena hadden afgelopen weekend ruzie via Instagram en het ging er niet heel netjes aan toe. Lees dit artikel even terug om de details te lezen. Justin dreigde z'n Instagram account op privé te zetten als zijn fans niet stopten met haten op zijn nieuwe lover Sofia Richie. Selena reageerde dat hij zijn privéleven privé moet houden en niet zijn fans - die hem altijd steunden - de schuld moet geven. Er werd over en weer met modder gegooid en al met al was het een beetje kinderachtig.

Nu ziet het ernaar uit dat Justin daad bij het woord voegt. Sterker nog, hij zette niet zijn account op privé, maar heeft 'm gewoon verwijderd of gedeactiveerd! Wauw Justin, dat zijn rigoureuze maatregelen. We geloven bijna niet dat Justin echt zijn account heeft verwijderd, maar als je zoekt op @justinbieber krijg je toch echt een deze pagina is niet beschikbaar-melding. Ai...

Lees ook:

Beeld: Getty Images