Beauty

OMG: Dit is het nieuwe Urban Decay Naked palette waar iedereen op wachtte

6

Beautyjunkies, hold your horses want we hebben legendarisch, fantastisch, GEWELDIG nieuws. Ben je fan van Urban Decay en dan van de Naked palettes in het bijzonder? Heb je maar liefst 1, 2, 3 en/of Smoky in je bezit? Dan kun je het volgende écht niet aan je voorbij laten gaan. URBAN DECAY HEEFT NAMELIJK HET NIEUWSTE NAKED PALETTE BEKENDGEMAAKT!

Excuses voor onze enthousiasme! Het is geen #spon, maar pure liefde voor de Naked Palettes van Urban Decay. Op de Girlscene redactie zijn we überhaupt al fan van UD én als we oogschaduw gebruiken, dan is het negen van de tien keer een look gemaakt met het Naked palette. Zo zweert Renée bij Naked 2, terwijl Emma fan is van Naked 3 en Danique het liefste experimenteert met Naked Smoky. Maar even tot de orde nu: het nieuwste Naked palette is waar de meeste fans op gewacht hebben.

Door de grote vraag van de fans komt Urban Decay namelijk ein-de-lijk met een matte Naked versie! Perfect als de glanzende en glinsterende oogschaduws niet zo jouw ding zijn en je het liefst een matte look rockt. Zoals we van Urban Decay gewend zijn is het weer een plaatje, maar wat we persoonlijk wel een tikkeltje jammer vinden is dat het palette niet in de orginele Naked stijl komt qua verpakking. Anyway, bekijk hier het nieuwe palette dat Urban Decay Naked Ultimate Basics heet:

Er is helaas nog geen verdere (pers)informatie bekend over deze nu al fantastische lancering. We vermoeden dat de prijs net zoals de andere palettes rond de €50 ligt en dat het vooral tijdens de echte lancering binnen no time de winkels uitvliegt. Wanneer het in de Nederlandse winkels ligt is nog even afwachten...

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 3 jaar geleden Inspiredgirl.

  zo mooi maar zo duur 😢

 • 3 jaar geleden Elisabeth Vergauwe

  OMG! Huge fan ik ben voor mijn blog ook maar een beginner maar ik ga hem zeker reviewen op mijn blog als ik hem heb! ( Neem even een kijkje plz) Ik ben al Paar jaar IN LOVE met Naked 1, tijd om deze te proberen, Hij ziet er prachtig uit !!

 • 3 jaar geleden MOU

  Ik heb Naked 2, maar ik vind de oogschaduw niet echt heel goed.

 • 3 jaar geleden MissToetie

  Te mooi dit! Maar 50 euro.. jammer genoeg wel aan de prijzige kant voor mij.

 • 3 jaar geleden Claudia

  het is dat ze zo ontiegelijk duur zijn, maar anders had ik er best een gekocht!

 • 3 jaar geleden Simone

  Ik wil hem! Echt mooi!

 1. 1