Fashion face-off: Justin Bieber vs. Zayn Malik

Celebs door Emma

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. Dit keer behandelen we twee heren: Justin Bieber en Zayn Malik. De zangers zijn dol op fashion en hebben dan ook een eigen stijl ontwikkeld. Wiens stijl heeft jouw voorkeur: Justin of Zayn? 

Justin Bieber
Justin heeft in de loop der jaren zijn eigen stijl ontwikkeld. De zanger is graag bezig met mode en dat is zijn outfits af te zien. Je moet ervan houden, zoals dat bij de meeste fashionable looks is. Justin houdt van kleur en je zal hem niet snel spotten in een simpele outfit. Hij is niet bang om te knallen met zijn looks. Het popidool houdt van oversized en shopt daarom vaak T-shirts die meer op jurken lijken, grote bomberjacks en jeans die flink afzakken. Op de rode loper is Justin net zo fashionable. De ene keer gaat hij voor een casual chic look met een kleurrijk shirt, de andere keer gaat hij voor de nette look in een strak pak. Justin zorgt in ieder geval dat hij er altijd piekfijn uitziet!

Casual:

Rode loper:

Zayn Malik
Vergeleken met Justin is Zayns stijl een stuk minimalistischer. Voor hem geen schreeuwende kledingstukken. Maar dat betekent niet dat hij niet wil opvallen. Zayn doet dat liever met accessoires zoals een bandana of pet. De zanger wordt vaak gespot in een spijkerjack of leren jas. Ook is hij dol op ripped jeans en hoodies. Zayn kiest vaak voor merken als Versace, Armani en Topshop. Op de rode loper pakt de superster iets meer uit, maar het blijft braaf. Hij gaat voor een zwart pak of een nette blouse. De gekste outfit die hij tijdens een red carpet event heeft gedragen is die met de de zilveren arm tijdens het MET gala (de outfit zie je hieronder).

Casual:

 

Een foto die is geplaatst door Zayn Malik (@zayn) op

Rode loper:

Wie wint de stijl battle: Justin of Zayn?

Lees ook: