Food

Met deze producten blijf je ook na de zomer in shape

Steeds meer mensen beseffen dat gezond eten en genoeg sporten belangrijk is en niet alleen als je een fitgirl wil zijn. Deze zomer Healthbox zit boordevol met vernieuwende en biologische producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Ben jij al benieuwd geworden naar de inhoud van de box? Lees dan snel verder…


Dit is de complete box met alle producten.


Aspire Health Drink
De drankjes van Aspire beloven je gezond én slanker te maken. De groene thee zorgt ervoor dat lichaamsvet wordt verminderd en versterkt het imuunsysteem. Als je een blikje Health Drink op hebt merk je dat je minder een hongergevoel hebt en een verbeterde concentratie krijgt.   


Kneipp Body Mousse
Omdat de Healthbox niet alleen gericht is op voeding, maar ook een goede verzorging van het lichaam, zit er ook een fijne Kneipp Body Mousse bij. Dit product hydrateert de huid langdurig en ruikt heerlijk zoet naar sinaasappelbloesem. Het fijne aan deze mousse is dat je ‘m niet meer hoeft af te spoelen en het daarom erg snel in gebruik is.  


Mister Flavor
De kruiden van Mister Flavor bevatten weinig zout, geen suiker en zijn glutenvrij. Wij kregen de Sweet Lemon Flavor en Smokey Honey die perfect zijn voor een warme zomer barbecue. Mister Flavor staat voor het koken van gezonde maaltijden met extra veel smaak. Er zit ook nog een kortingscode in de box waarmee je 10% korting krijgt. 


Eat Natural
Deze Crunchy Nut Bar zit vol met proteïnen en is glutenvrij. Desondanks smaakt deze reep heerlijk naar pinda’s en chocolade en bevat het kokosnoot, honing en soja crisps. Ook fijn om te weten: er zitten geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen in deze reep.  


Steviala
Steviala Vloeibaar is 100% natuurlijk op basis van de zoetstof stevia. Het product wordt geleverd in een makkelijk doseerbare druppelflacon en geeft een zoete perziksmaak zonder calorieën aan bijvoorbeeld water, yoghurt, kwark en ijs.


Orthica
Ook in deze editie zitten twee potjes voedingssupplementen, namelijk C-250 en Multi Energie. Het C-250 supplement zit boordevol vitamine C, die het immuunsysteem ondersteunt en helpt om vermoeidheid te verminderen. De Multi Vitamine helpt de weerstand te verbeteren.

De Healthbox kost €24,95 per maand en wordt gratis thuisbezorgd. Bestel de Healthbox hier.

Lees ook: