Wauw! Weer foto's van Justin Biebers penis uitgelekt

News door Renee

Eén ding lijkt zeker: als je Justin Bieber heet en een wereldster bent is er geen ontkomen aan de paparazzi. Zelfs niet als je op vakantie bent én je je kleding hebt uitgetrokken. Net als Orlando Bloom heeft Justin nu ook zijn zwembroek uitgetrokken en laat daar nu fotobewijs van zijn... Om het verhaal nog erger te maken lijkt Justin's vader de enige persoon die er nog trots op is ook.

Het is goed voor te stellen dat je als celebrity er echt niet op zit te wachten dat je penis ongecensureerd op het internet staat en laat het Justin nu twee keer zijn overkomen. De eerste keer dat Justin naakt op de kiek werd gezet staat nog in ons geheugen gegrift. ;-) Het lijkt hem echter niet tegen te staan om nogmaals naakt rond te lopen in het openbaar. Net als zijn vriendin/scharrel/love interest (?) Sahara Ray - die helemaal voor free the nipple is - laat hij alles lekker hangen, dus het was tijd om z'n kleding uit te trekken. En dat is vastgelegd op camera...

Gelukkig hebben de meeste media nog het fatsoen om rekening te houden met de privacy van Justin. Hoewel ze de beelden van de halfnaakte Sarah en de compleet naakte Justin delen censureren ze wel precies de delen die niet de hele wereld hoeft te zien. Maar uiteraard zijn de compleet naakte foto's ook uitgelekt en vooral Justin's vader lijkt daar erg trots op te zijn.

De foto waar we het over hebben:

De reactie van Justin Biebers vader:


Beeld: Getty Images

Lees ook: