News

HIJ IS ER: de trailer van Harry Styles’ allereerste film Dunkirk

Harry Styles laat zijn microfoon even liggen en werkt momenteel hard aan zijn acteercarrière. De zanger speelt in de Tweede Wereldoorlogfilm Dunkirk, die deels is opgenomen in ons kikkerlandje! Harry was de afgelopen weken te vinden in Urk, waar de film zich ook afspeelt. Het duurt nog even voordat Harry’s debuutfilm in de bioscoop draait, maar we worden nu vast lekker gemaakt met de trailer! Geloof ons: hier wíl je naartoe!

Harry is hard opweg om de nieuwste Hollywood-acteur te worden. Het One Direction-lid zit momenteel met zijn neus in de scripts voor de opnames van zijn allereerste film Dunkrik. De draaidagen zijn nog maar net afgerond in Urk, of we kunnen de eerste beelden al zien! De eerste trailer is net uitgebracht en uiteraard zijn we allemaal héél benieuwd hoe de superster het doet als acteur.

Maar helaas… het acteerdebuut van Harry laat nog even op zich wachten, want de zanger komt niet voor in de trailer. De regisseur heeft ervoor gekozen om Harry’s scènes nog niet vrij te geven. Slimme zet, want zo worden we nóg lekkerder gemaakt voor de film. We moeten het nu even doen met deze trailer. En die ziet er zeker niet verkeerd uit! De teaser trailer van de film toont soldaten in een boot die verschrikt wegduiken als er plotseling iets in de lucht boven hen verschijnt. Super spannend! 

Watch on YouTube

Dunkirk verschijnt op 20 juli 2017 in de bioscopen. 

Beeld: Getty Images

Lees ook: 

Must reads 👀