News

Oma plaatst de meest gemene reactie onder de selfie van dit meisje

Oma’s staan erom bekend dat ze poeslief zijn en hun kleinkinderen flink in de watten leggen. Maar dat geldt blijkbaar niet voor iedere oma. Chloe Gallacher plaatste een foto op social media. Meestal krijg je allemaal positieve reacties op een selfie, vooral van een trots familielid. Maar Chloe niet. Ze kreeg de schrik van haar leven toen ze de meest gemene reactie kreeg… van haar oma! Dit is echt niet oké.

In het tijdperk van Instagram en Snapchat word je als meisje enorm beoordeeld op je uiterlijk. Blijkbaar ook door familieleden. De Schotse Chloe is daar het bewijs van. De blondine plaatste een selfie op social media, iets wat ze normaal al nooit deed. Haar oma, Mary Kennedy, zag de foto voorbij komen en besloot een reactie te plaatsen. 

“Hoe mooi zou je zijn als dunner zou zijn,” luidde de reactie van Chloe’s oma. De gemene reactie viel niet alleen de Facebookvrienden van Chloe op, de selfie mét reactie ging viraal en heeft inmiddels al meer dan 9000 likes en 6000 retweets op Twitter. De 70-jarige oma wordt nu ‘de meest gemene oma van Schotland’ genoemd. Vrienden van Chloe plaatsten vervolgens lieve berichtjes om haar gerust te stellen. “Je bent mooi zoals je bent,” luidde een bericht. De oma liet al gauw weten dat ze het hiermee eens is.

Gelukkig kan Chloe wel lachen om de gemene reactie van haar oma. “Aw, heel erg bedankt oma! Weet niet of ik nu moet lachen of huilen. Wat een confidence boost!” Chloe wil dan ook niet dan mensen boos op haar oma zijn. “Ik denk er niets van, mijn oma is altijd al zo geweest. Ze zegt wat ze denkt. Ze is een type, maar we zouden haar niet willen missen,” aldus Chloe. 

Lees ook:

Bron