Win: 2 finalekaarten voor Hollands Next Top Model + vijf dagen met de Opel ADAM

Winnen door Emma

[AFGELOPEN] Al enkele weken kunnen we de avonturen van de bloedmooie modellen volgen in Hollands Next Top Model op RTL 5. Door de spectaculaire make-overs, uitdagende opdrachten en zenuwslopende eliminaties zitten we op het puntje van onze stoel. Als echte fan weet je vast wel dat Opel een sponsor is van het programma. Girlscene heeft in samenwerking met Opel een unieke winactie kunnen regelen: 2 finalekaarten voor Hollands Next Top Model én vijf dagen met de Opel ADAM! Lees snel verder voor de details.

Heb jij je rijbewijs en zie jij een mini roadtrip in de hipste auto van dit moment wel zitten? Dan kunnen wij jou heel blij maken, want jij maakt kans om een Opel ADAM tot je beschikking te hebben... en wel vijf dagen lang! Meezingen met jullie favoriete hits, een koffiestop bij de benzinepomp en natuurlijk de toffe bestemming die jullie hebben gekozen: het wordt fantastisch. En je kunt zó doorrijden naar de razendspannende finale van Holland's Next Top Model, samen met een vriendin! Hieronder de details van de finale:

Datum: dinsdag 25 oktober 2016
Locatie: ?
Tijd: ?

Nu nog even over de Opel ADAM. Toegegeven: auto's zijn bij ons niet altijd top of mind, maar toen we over de Opel ADAM en zijn coole features hoorden, viel onze mond toch wel even open. Daarom zijn we extra blij dat wij één van jullie de kans kunnen bieden om deze auto vijf dagen te leasen… voor niks! Een roadtrip met vriendinnen, een shopsessie in een stad met je moeder, een familielid bezoeken aan de andere kant van het land: je mag 'm gebruiken zoals je wilt! Aan het einde van het artikel kun je meedoen met de winactie, maar eerst vertellen we je meer over de Opel ADAM. Redenen waarom je in de Opel ADAM wil rijden:

1. Gemakkelijk parkeren
Park Assist II helpt je om een parkeerplek te vinden en perfect te parkeren. Je hoeft alleen volgens de aanwijzingen te schakelen, gas te geven en te remmen. De rest gaat vanzelf! Dit is toch wel de meest ideale uitbreiding die je op een auto kan hebben!

2. Extra beveiliging 
Met behulp van sensoren bewaakt de dode-hoekwaarschuwing de zijkanten en achterkant van je ADAM. Bij gevaar word je gewaarschuwd met een knipperlichtje in de buitenspiegel. Dit is wederom echt een fijne uitbreiding, safety first!

3. Altijd de beste aansluiting
Met het optionele IntelliLink multimedia-systeem maak je moeiteloos verbinding met je smartphone of tablet! Dit nieuwe systeem biedt talloze functies om het je onderweg gemakkelijk te maken, zoals stemherkenning en weergave van smartphone-functies en apps op het touchscreen. Handig!

4. WiFi
Ja, je leest het goed. Er is 4G WiFi in de auto! Je kunt tot zeven (!) apparaten voorzien van WiFi, wat betekent dat je gewoon kunt Snapchatten, Instagrammen en appen - óók in het buitenland. Zolang je niet achter het stuur zit, natuurlijk ;-). 

5. Opel OnStar
Ben je onderweg en heb je ineens enorme trek of zoek je een benzinepomp? Met één druk op de knop krijg je jouw persoonlijke online- en service-assistent aan de lijn die je met allerlei vragen helpt. De service-assistent kan jou bijvoorbeeld vertellen waar de dichtstbijzijnde McDonald's en benzinepomp zitten, maar schakelt ook automatisch hulp in bij een ongeval. Opel OnStar is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar in vrijwel heel Europa.

6. Personaliseren
Je kunt de Opel ADAM tot in de details aan je eigen smaak en wensen aanpassen. Jouw unieke auto, hoe tof is dat?! Van de kleur van de auto en de velgen tot het interieur en de features: jij kunt het helemaal zelf bepalen. 

7. Draadloos opladen
Indien de ADAM is uitgerust met de draadloze oplader beschikt je smartphone altijd snel weer over voldoende energie, zonder lastige draden of snoeren. Hierbij is het wel belangrijk dat je een telefoon hebt die draadloos opladen ondersteunt.

8. Leasen 
Wil jij een auto kopen, maar kun je een groot bedrag niet in één keer neerleggen? Je kunt de Opel ADAM ook leasen. Voor een vast bedrag per maand is Opel Private Lease dé manier om zorgeloos te rijden. Vanaf €279 per maand is de Opel ADAM al van jou. In dat bedrag zijn alle kosten al gedekt; je hoeft dan alleen nog maar te tanken. Klik hier voor meer informatie. Wist je dat je de Opel ADAM zelfs ook via ModeMusthaves.com kunt bestellen? Klik hier voor meer informatie.


Wat moet je doen om kans te maken op een weekendje Opel ADAM?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Probeer dit goed en leuk mogelijk te onderbouwen, want op basis van de leukste motivatie/reden kiezen wij een winnaar! Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!

Waarom wil jij een weekend in de Opel ADAM rijden? (+adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

*Voorwaarden:
- Meedoen kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.
- De bestemming hoeft niet vooraf bepaald en vastgelegd worden.
- De benzine is voor eigen kosten.
- De Opel ADAM moet worden opgehaald en worden teruggebracht bij de locatie die met Opel is afgesproken.