Beauty

15 favoriete make-up producten van beautybloggers die je moet hebben

Make-up vinden veel meiden een lastig onderwerp. Er zijn zó veel producten te koop dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke eyeliner is nu écht een goede en welk oogschaduw palette is nu de investering waard? In dit artikel zie je zowel budget als high-end make-up producten die een echte beautyliefhebber in haar stash moet hebben. 

High End

Nars Orgasm Blush €32.39
Ondanks dat de naam ons een beetje afschrikt is deze blush een favoriet van Girlscene’s Catherine. Mascha van Beautygloss heeft dit poedertje ook in haar top vier staan. Ben je nog niet overtuigd? Dan willen we nog even melden dat dit de best verkochte blush van de wereld is!


The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter € 21,95
Favoriet van Vera Camilla en dat is zeker niet zonder reden. Deze highlighter staat bekend om zijn prachtige glans en subtiele glitters. 

 

Hoola Bronzer Benefit € 33,00
Sommige bronzers hebben de neiging om een beetje oranje uit te slaan, maar gelukkig is Hoola de perfecte kleur die op iedere huid goed staat. En hoe leuk ziet deze verpakking er wel niet uit?


Kat Von D Tattoo Liner €19,90
Deze eyeliner is zo bijzonder omdat ‘ie geen vilten puntje heeft, maar een aantal heel dicht op elkaar staande haartjes. De lijntjes die dit product trekt zijn gitzwart en bijna elke beautyblogger is dol op deze eyeliner. Deze is moeilijk te krijgen, maar een Spaanse warenhuis (zie bovenstaande link) verzendt voor nog geen €6 naar Nederland.


Benefit They’re Real Mascara € 26,00
Een super fijne mascara die bovenop een klein bolletje heeft voor de onderste wimpers. Een super fijne mascara die ervoor zorgt dat het net lijkt alsof je nepwimpers op hebt, zoals de naam al zegt. 


Too Faced Chocolate Bar Palette €45,50
Dit palette is een echt snoepje en het ruikt dan ook naar chocolade! Met dit palette kun je alle kanten op: van rustig nude tot een heftige ooglook met paars en roze. Echt een musthave voor ieder beautymeisje.


Urban Decay Naked Palette € 51,90
Nog een prachtig palette is deze van Urban Decay. Er zijn in totaal 4 versies van het Naked palette uitgebracht en dit is de eerste en degene die de hype heeft veroorzaakt. Zeer geschikt voor meiden die van nude houden! 


Yves Saint Laurent Touche Éclat € 38,95
Deze concealer wordt gebruikt door filmsterren, modellen én alle beautybloggers. Echt een topper waar heel beautyland al jaren op bouwt. 

Low-budget


Lightly Toasted​ W7 Palette € 9,71
Een echte dupe voor het Naked palette is deze van W7. Bijna exact nagemaakt en ook nog eens van goede kwaliteit. 


Catrice Eye Brow Set €3,99
Dit setje van Catrice zorgt dat je wenkbrauwen een mooie assige kleur krijgen en is ook nog eens heel erg goed betaalbaar! Vera Camilla draagt deze elke dag en dat zegt wel wat.


Essence Stay All Day 16H Long Lasting Concealer €2,59
Een heel fijne concealer die de hele dag goed blijft zitten. Echt een fijn product om die rode plekjes of flinke wallen mee weg te werken. 


NYC Natural Matte Foundation 3,99
Fijne foundation is moeilijk te vinden. Het resultaat moet niet te droog of te glanzend zijn. Deze foundation van NYC doet goed wat hij moet doen en zorgt voor een prachtig mat effect zonder cakey te zijn. Miss Lipgloss is in ieder geval al fan!

Essence All About Matt Fixing Compact Powder €2,99
Dit fijne poeder matteert je gezicht en zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten. Het lijkt misschien een erg wit kleurtje, maar eenmaal op je gezicht is dit product kleurloos. 


Catrice Glamour Doll Mascara €3,99
Een mascara die veel volume en lengte geeft aan je wimpers én niet veel kost vinden wij natuurlijk helemaal geweldig. De Glamour Doll van Catrice is echt in topper die veel bloggers kunnen waarderen.
 
I Heart Makeup Blushing Hearts Bursting With Love Blush €6,49
Dit is een prachtige dupe van de Too Faced Perfect Flush Blush. Hij ziet er bijna exact hetzelfde uit en daarnaast is het poedertje op zichzelf ook gewoon een plaatje om naar te kijken. Echt een aanrader!

Lees ook

Must reads 👀