Zou jij deze mega opvallende slippers durven dragen?

Fashion door Renee

De zogenaamde 'slides', oftewel slippers, zijn tijdens deze zomer niet meer van vele (vrouwen) voeten weg te denken. Of het nu een paar van adidas is of een ander sportmerk, een elegant sandaaltje is er dit jaar niet bij. Helemaal niet nu PUMA een nieuwe kleur uitbrengt van hun wel heel bijzondere slipper! Zou jij dit durven dragen?

De Fenty by PUMA Fur Slide is niet normaal populair. Niet zo gek, want alles wat Rihanna tegenwoordig aanraakt lijkt te veranderen in goud. Een slimme zet van PUMA om Rihanna's furry slippercollectie uit te breiden met een nieuwe kleur. Net op tijd voordat de zomer ten einde komt!


De nieuwste aanwinst van de Fur Slide collectie is... grijs! Naast zwart, babyroze en wit is dit dé nieuwe it-kleur. De kans is groot dat 'ie binnen no time uitverkocht is, want er zijn genoeg mensen die €80 over hebben om een beetje van Rihanna aan hun voeten te kunnen hebben. 


In Nederland is de slipper verkrijgbaar bij Big In Japan, No Boys Allowed en Re-Issue vanaf 5 augustus. Waar wij vooral benieuwd naar zijn is wie deze slippers durft te rocken! 

Wat vind jij van deze furrry slippers?