Beauty

10 nieuwe beauty lanceringen die je vanaf deze maand moet proberen

Iedere maand vind je nieuwe beautyproducten in de schappen en omdat de laatste lanceringen je om de oren vliegen neemt Girlscene de taak op zich om je alvast kennis te laten maken met de hotste items van nu. Wat zijn de laatste trends, wat moet je echt eens proberen en wat zijn de nieuwe favorieten? Je leest het in dit artikel.


1. MAC Trolls collectie
Prijs: vanaf €19
Te koop bij: MAC stores en counters (onder andere Douglas)

MAC komt met een knettergekke collectie en als je van opvallende kleuren houdt is dit er zeker één voor jou! De MAC Trolls collectie ligt vanaf 13 augustus in de winkels en bestaat onder andere uit te bizarre lipstick kleuren, glitter, oogschaduw en lipgloss.

Lees hier de review.




2. Essence How To Make Smokey Eyes Make-Up Box
Prijs: €5,99
Te koop bij: Kruidvat en Trekpleister

We zijn verliefd op dit smokey palette van Essence! Hoewel je met de glitter oogschaduw gegarandeerd last van fall out hebt onder je ogen zijn de kleuren toch sprankelend en goed op elkaar af te stemmen. Die restjes oogschaduw onder je ogen kun je dan voor lief nemen en veeg je weg met een spons en wat concealer. 😉


3. OPI Washington D.C.
Prijs: vanaf €14,95
Te koop bij: onder andere Douglas

Laat het maar aan OPI over om met een fantastische nagellakcollectie te komen en ja hoor, OPI strikes again! Dit is dé collectie voor alle liefhebbers van de serie Scandal, want niemand minder dan Kerry Washington (Olivia Pope) is het gezicht van deze lijn. We zijn nu al fan.

PS: De OPI Washington D.C. collectie ligt vanaf 29 augustus in de winkels.



4. Starskin Dreamkiss
Prijs: €9,95 voor 2 stuks
Te koop bij: Douglas

Wat Cara Delevingne voor volle wenkbrauwen deed, doet Kylie Jenner voor de lippen. Zij maakte volle lippen groot! Maar ben je net als Kylie niet gezegend met zo’n pout? Dan kun je altijd nog de Starskin Dreamkiss lip masks proberen. Het hydrateert je lippen en maakt het tegelijkertijd (tijdelijk) voller. Hoe het in de praktijk werkt hebben we voor je getest. Lees er hier meer over.


5. Leaders Too Much Fun In The Sun Sunshine Mask
Prijs: €4,95
Te koop bij: Ici Paris XL

Afgelopen maand hebben we kennis gemaakt met een gezichtsmasker dat speciaal op de markt is gebracht om aan te brengen na het zonnen. Hoe geniaal is dat?! Natuurlijk kennen we de traditionele aloë vera gel, maar een after sun masker is nieuw voor ons. Zeker één om te proberen als je verbrand bent of een dag in de zon hebt gezeten.

Lees er hier meer over.




6. Beauty Kitchen
Prijs: €8,99 – €29,99

Er is een nieuw merk in town: Beauty Kitchen! Dit Schotse cosmeticamerk is helemaal into natuurlijke ingrediënten en effectieve producten. Nieuw binnen op de redactie zijn de Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate (€29,99), Create Your Own Lip Balms (€19,99), Inspire Me Brightening & Toning Body Oil (€19,99) en Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge (€8,99). De producten van de Beauty Kitchen lijn zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett winkels.


7. Estée Lauder Genuine Glow
Prijs: €23 – €38

Voor iedereen die houdt van een mooie glow in 5 stappen: om deze lancering kun je niet heen. Deze maand introduceerde Estée Lauder de Genuine Glow collectie die bestaat uit vijf producten (make-up en huidverzorging) die je die felbegeerde glans geven. 8 uur slaap in een tube! In de collectie vind je een oogcrème, primer, blush, highlighter en een lip tint. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL en Estée Lauder (enkel online).


8. Fajah Skincare
Prijs: €17,95 – €48,95

Fajah Lourens heeft er een nieuwe passie bij: huidverzorging. Daar is ze een tijdje mee bezig geweest, want de hypoallergene producten zijn geschikt voor de meest gevoelige huidjes en daar gaat heel wat onderzoek aan vooraf. In de collectie vind je onder andere een face mask, zuiverende reinigingsgel, dagcrème en reinigingsmelk. Erg fijn: de producten blijven houdbaar en er zijn geen conserveermiddelen gebruikt. Tot slot bestaat de skincare lijn ook nog eens uit 100% natuurlijke producten door de luchtdichte verpakking. Verkrijgbaar op Fajah.com.


9. EOS
Prijs: vanaf €5,95

Op de Girlscene redactie verscheen een mysterieus pakketje van EOS. Daar worden we blij van! Maar waarom is het mysterieus? We hebben geen idee of de producten nieuw zijn, waar het verkrijgbaar is en hoeveel de producten kosten. Na enig speurwerk zijn we erachter gekomen dat de lippenbalsem voor €5,95 bij Douglas verkrijgbaar is, de rest hebben we nog niet kunnen vinden. Al ziet het ernaar uit dat de groene handcrème al verkrijgbaar was. Toch willen we het je niet onthouden! De handcrèmes komen in een handige pocketsize verpakking (en ruiken erg zoet), de lippenbalsem kent iedereen wel en de grote fles bodylotion in de geur berry blossom komt altijd van pas om de huid te hydrateren.


10. Bourjois
Prijs: €10,99 – €14,49

Goed nieuws voor alle fans van Bourjois, want aan het einde van deze maand liggen er nieuwe producten in de winkel! Met een reeks aan oogschaduw (€13,49), nagellak (€10,99) en een nieuwe mascara (€14,49) en eyeliner (€12,99) wordt de collectie van Bourjois flink uitgebreid. De nagellak ziet er veelbelovend uit en de bruine oogschaduw is nu al een groot favoriet.

Verkrijgbaar bij Bourjois verkooppunten.

Lees ook:

Must reads 👀