De 10 zeldzaamste Pokémon die je kan vangen in Pokémon Go

Lifestyle door Emma

Als je iemand over straat ziet lopen, starend naar het scherm van zijn of haar smartphone dan weet je al hoe laat het is: Pokémon Go! De wereld is in de ban van deze verslavende app. Het geeft een kick om Pokémon te vangen, vooral als 'ie heel zeldzaam is. Als je in het bezit bent van één (of meerdere) van de Pokémon in dit artikel dan heb je geluk. Deze Pokémon zijn moeilijk te vinden én te vangen!

Pokémon Go is dé rage van dit moment. Jong en oud zijn in de ban van het spelletje. Ineens loop je met liefde een paar kilometer, alles om die Pokémon te vangen. Want hé, als er een zeldzame Pokémon in de buurt is dan moet je 'm hebben! De onderstaande Pokémon zijn heel zeldzaam en zie je dus niet vaak voorbij komen.

Een zeldzame Pokémon vangen is een kwestie van geluk en tijd. Er is geen speciale tactiek om een zeldzame Pokémon te vangen. Het is wel zo dat je meer zeldzame Pokémon tegenkomt naarmate je het spel langer speelt. Een andere manier om een zeldzame Pokémon aan je collectie toe te voegen is om een 10 kilometer ei te laten uitkomen. 

Deze Pokémon zijn heel zeldzaam: 

 

Een foto die door gameiran95 is geplaatst op

Mewtwo
Dit is de krachtigste Pokémon van alle soorten, maar ook meteen de meest gevaarlijke. Hij probeert de wereld te veroveren uit wraak op de mensheid en de andere Pokémon.

Mew
Mew is een zeer mysterieuze Pokémon en ontzettend sterk. Mewtwo is een verbeterde kloon van Mew.

Snorlax
De meest luie Pokémon die er bestaat. Maar als 'ie niet slaapt, kun je maar beter oppassen. De grote beer is enorm sterk.

Kabutops
Deze Pokémon is met zijn vlijmscherpe vleugels levensgevaarlijk. Het is zowel een water- als een steen Pokémon.

Articuno
Deze zeldzame vogel staat symbool voor het blauwe team, team Mystic. Je vindt Articuno niet zomaar en mag jezelf dan ook gelukkig prijzen als je deze sterke Pokémon hebt.

Dragonite
Houd jij van draken? Dan moét je Dragonite hebben. Dit is een Pokémon van het type draak. Hij wordt gezien als een van de meest zeldzame Pokémon ooit. 

Dragonair
Deze Pokémon is van het type Dragon. Ze bezitten de krachten om de elementen te veranderen, bijvoorbeeld om het te laten regenen of te laten sneeuwen.

Zapdos
Zapdos ziet er gevaarlijk uit en dat is hij ook! Deze Pokémon kan zijn tegenstander binnen een mum van tijd verslaan met zijn ijzersterke vleugels die een stroomschok achterlaten. Deze Pokémon staat symbool voor het gele team.

Moltres
Moltres is een enorm goede aanwinst in jouw Pokémoncollectie. Het is een vuur Pokémon die vrijwel onverslaanbaar is.

Ditto
Dit is een enorm sterke Pokémon die een bijzondere gave heeft. Hij kan zichzelf in alle andere Pokémon transformeren, zelfs in de sterkste Pokémon van de wereld, en vervolgens ook hun aanvallen na te kunnen bootsen.

Lees ook: 
- Op deze Nederlandse locaties vang je de meeste Pokémon
- 9 dingen die je herkent als je Pokémon Go speelt

Bron, bron