Series & Films

Spoiler: Dit Pretty Little Liars koppel gaat trouwen!

Het zevende seizoen van Pretty Little Liars is in volle gang. Helaas kunnen wij de razend spannende nieuwe afleveringen nog niet bekijken op Netflix (waarom dat zo is lees je hier), maar via Amerika kunnen we tóch het één en ander volgen. En jawel... in de nieuwste aflevering is een PLL lover op zijn/haar knieën gegaan. OMG! Lees snel verder als je wil weten wie er gaan trouwen.

Dreams do come true! Vanaf het begin hadden we hierop gehoopt en in de nieuwste aflevering gebeurde het ein-de-lijk... Ezra heeft Aria ten huwelijk gevraagd! Of ons favoriete PLL-koppel écht gaat trouwen weten we nog niet zeker, want de aflevering sloot af met een cliffhanger. We moeten twee weken wachten op Aria's antwoord, maar ze moét wel ja zeggen, toch?!

Als een totale verrassing komt de Ezria verloving niet. Aria en Ezra zijn het enige stabiele koppel die op dit moment officieel een relatie hebben. Caleb is nu met Spencer (weird!) en Alison is technisch gezien nog getrouwd met Rollins. Hanna en Emily zijn nog steeds bezig met hun ex'en. Een Ezria bruiloft, dus! 

Ezra had de grote vraag goed voorbereid. Hij stuurde haar een bericht dat ze met spoed naar the Brew, de koffietent van Ezra, moest komen. Daar had hij allerlei kaarsjes neergezet en hij had zijn mooiste pak aangetrokken. We zullen nog niet alles verklappen, maar het was zó romantisch! Fingers crossed dat de nieuwe afleveringen snel op Netflix verschijnen. 

Ben jij blij met de Ezria verloving? Wat denk jij dat Aria's antwoord is? 

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved