Beauty

5 ultieme manieren om je make-up netjes te bewaren

3

Ben je gek op make-up, investeer je graag in mooie items en zorg je daarom goed voor je producten? Dan is dit artikel een artikel naar je hart. We hebben namelijk vijf manieren voor je opgezocht hoe je zo goed, mooi en netjes mogelijk je geliefde beautystash bij elkaar kunt houden én kunt organiseren. Kijk snel verder om je beauty organizing heart sneller te laten kloppen.


1. Glazen doosje, €9,99

Al je pronkstukken of producten die je iedere dag gebruikt kun je mooi opbergen in een glazen doosje. Dit is een mooie manier om de belangrijkste make-upjes te bewaren en om je kamer van een accessoire te voorzien. De Girlscene redactie heeft standaard minimaal één glazen doosje on display en als we in de winkel om ons heen kijken zien we dat we niet de enige zijn die van deze trend houden! De glazen dozen komen in verschillende soorten, maten en prijzen, dus het is een kwestie van meten om te zien welke het beste bij jou past.


2. Hoge beker, €9,95

Een goede manier om je make-up kwasten goed neer te zetten is door simpelweg een hoge beker te pakken die je op iedere woon- en keukenafdeling kunt vinden. Zolang de rand hoog genoeg is vallen je kwasten er niet uit! Dit is één van onze favoriete manieren om onze meest gebruikte kwasten bij elkaar te houden en bovendien passen er vaak veel kwasten in één zo'n beker. Als je het leuk vindt kun je ook een standaard beker kopen en deze customizen met tape, verf of glitters om zo een unieke creatie te maken.


3. Draadmand, €15

Een draadmand kun je op verschillende manieren gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van al je back-up wattenschijfjes en reinigers die je hierin kwijt kunt? Of nog leuker: om al je nagellak hierin te bewaren? Oké, dat is misschien niet praktisch, maar leuk staat het wel. Wij zijn echt gek op draadmanden en gelukkig zijn ze nu volop in de winkels verkrijgbaar. Bovendien zijn ze vaak niet al te prijzig, waardoor je niet meteen een gat in je hand hebt. 


4. Doos met vakken, €14,95

Wie een IKEA ladekast heeft kan niet zonder deze organiser! Deze 'doos met vakken' zoals IKEA het omschrijft past precies in de Zweedse ladekasten en is ideaal om je make-up in op te bergen. Zo heb je een vak voor je everyday producten, ruimte voor je lipsticks en nog een opberglade voor producten die je minder gebruikt. Handig! Het is niet de mooiste organiser, maar omdat je het dus in je ladekast kunt leggen zie je daar over het algemeen niet veel van.


5. Make-up organiser, €34,95

Wil je het liefst al je make-up tonen op je bureau of ladekast? Vergeet dan bovenstaande opties en schaf een organiser zoals deze hierboven aan. Hier passen alle belangrijke producten in die je dagelijks gebruikt (en meer). In de gemiddelde organiser kun je nog best veel make-up kwijt, waardoor je verder amper ruimte nodig hebt. Tenzij je natuurlijk ontzettend veel make-up hebt! Als je graag je mooiste items wil laten zien is dit de perfecte manier om het te doen.

Welke organisers vind jij het leukst?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 3 jaar geleden Ananaslover13

    Die draadmand is vet aswoom!!

  • 3 jaar geleden fleurdk

    Doos met vakken vin ik super, ik moet zeker deze kopen ik raad jullie lefery merk aan

  • 3 jaar geleden LovaticForever15

    Dat glazen doosje lijkt me leuk!

  1. 1