Justin Bieber draagt hakken en het ziet er verbazingwekkend goed uit

News door Renee

Normaal gesproken zouden we op de Girlscene redactie niet naar Justin Bieber kijken als we wat mode inspiratie nodig hebben, maar we moeten toegeven dat zijn recente look in New York ons wel bevalt. Ripped skinny jeans, een zwart shirt en een paar enkellaarzen mét hak eronder? We like. Ja, je leest het goed: Justin Bieber draagt hakken.

Hoewel het uiteraard geen pumps zijn kunnen we er niet omheen dat Justin inderdaad een paar laarzen kocht (of kreeg) met een hakje eronder. Het lijkt meteen een nieuwe look voor de Biebs te zijn, want normaal kun je hem uittekenen in oversized shirts en coole sneakers. Eerlijk is eerlijk: ondanks de hitte in New York wat de outfit misplaatst maakt is het wél een leuke outfit voor Justin. Stiekem zijn we er fan van. Inclusief de man heels.


PS: Twee dagen geleden was hij al fan.

Klik hier om meer foto's te bekijken.

Als we denken aan een man heel komt Justin dus niet als eerste in ons op, maar het staat 'm wel hartstikke goed! Alhoewel, we vermoeden dat hij zelfs nog een vuilniszak kan rocken, dus een mannelijk hakje weet hij ook cool te maken.

Wat vind jij van deze Justin Bieber look?