Win: 10x Urban Decay Vice lipsticks

Winnen door Renee

[AFGELOPEN]Attentie, attentie, mogen we even je aandacht? Girlscene heeft namelijk een supergave te gekke mega fantastische winactie voor je. In samenwerking met Urban Decay geven we namelijk maar liefst 10 kleuren van hun nieuwe Vice lipsticks weg en geloof ons, die wil je in je bezit hebben! Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen om kans te maken op de lipsticks.

Onlangs lanceerde Urban Decay 100 nieuwe lipsticks en man, het was fantastisch. Als beauty addict heeft Girlscene's Renée de lancering in Amerika op de voet gevolgd dankzij YouTubers die bij het event aanwezig waren - jaloers! - en we weten zeker dat je net zo enthousiast bent als je houdt van lipsticks en Urban Decay. Ook leuk: de 100 nieuwe Vice lipsticks (€19,50) komen in zes verschillende finishes, waardoor je letterlijk de perfecte match voor jou kunt vinden. Wij zijn al fan en jij misschien straks ook!

In samenwerking met Urban Decay geven we de volgende kleuren weg:
1. Pandemonium – Mega Matte finish
2. Rock Steady – Cream finish
3. 714 – Mega Matte finish
4. Big Bang – Metalized finish
5. Firebird – Cream finish
6. Menace – Comfort Matte finish
7. Naked – Cream finish
8. Backtalk – Comfort Matte finish
9. Conspiracy – Metalized finish
10. Disturbed – Comfort Matte finish

Maar hoe weet je precies welke lipstick mooi staat bij jou? Kiezen uit 100 kleuren is best overweldigend, maar gelukkig heeft Urban Decay daarover nagedacht. Je kunt namelijk nu de Vice Lipstick app downloaden via de App Store om zo erachter te komen welke tinten jou het mooiste staan. Vergeet dat vooral niet te doen voordat je ons in het winformulier laat weten welke kleur je wil winnen!

  
Wat moet je doen om kans te maken op één van de lipsticks?

♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube-kanaal en volg Girlscene op Facebook en Instagram.

Welke kleur wil jij winnen? (+ adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.