News

Kylie Jenner heeft een kort kapsel en het ziet er zo goed uit

18

Kylie Jenner is niet bang om te experimenteren met haar looks. De realityster heeft al veel kapsels gehad. Blauw of groen haar? Niks is Kylie te gek. Ze is dol op extensions en pruiken, en wisselt het liefst zo vaak mogelijk van hairdo. Het lijkt alsof Kylie zo'n beetje alle kapsels heeft gehad, maar gisteren bracht ze een bezoekje aan de kapper en toen liet ze haar lokken knippen in een kapsel dat ze nog nóóit heeft gehad! Spoiler: Kylie heeft er nog nooit zo volwassen uitgezien.

Terwijl zussen Kendall en Kourtney al jaren hetzelfde kapsel hebben, speelt Kylie graag met verschillende looks. Haar kapper heeft een goede klant aan de realityster! De laatste tijd rockte Kylie lange, donkere lokken - met dank aan extensions - maar gisteren besloot ze dat het tijd was voor iets anders.

De kapper mocht helemaal los gaan met de schaar. Kylie zei gedag tegen haar lange lokken en gaat nu door het leven met een kort kapsel. Zo hebben we Kylie nog nooit gezien! De ster heeft vanaf nu een super korte bob die ook een beetje assymetrisch is. Een gewaagde look, maar het staat haar zó goed! Kylie heeft er nog nooit zo volwassen uitgezien. 

Wat vind jij van Kylie's nieuwe kapsel? Wat staat haar beter: lange of korte lokken? 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved