Win: 2x LuMee telefoonhoesjes die alle celebs nu hebben

Winnen door Renee

[AFGELOPEN]Sinds Kim Kardashian de LuMee telefoonhoesjes voor haar iPhone heeft ontdekt hebben we haar bijna niet meer zonder deze case gespot. Ze is groot fan! Maar niet alleen Kim gebruikt dit telefoonhoesje graag om de ultieme selfies te maken, ook haar zussen en andere celebs zijn fan. En jij kunt binnenkort bij dat groepje horen, want Girlscene geeft twee exemplaren weg.

De LuMee cases zijn de hype van het moment en op zich kunnen we wel begrijpen waarom. Selfies zijn hot en waarmee maak je die meestal? Met je eigen telefoon natuurlijk. Maar iedereen weet dat de nummer 1 regel naast een goede hoek vinden ook goed licht hebben is. Gelukkig is daar nu dus iets op bedacht, want de LuMee zorgt voor het perfecte licht zodat jij gewoon met je telefoon de beste selfies kunt maken. Ideaal, en Girlscene mag twee zilveren hoesjes weggeven!


Wat moet je doen om kans te maken op één van de zilveren LuMee cases?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook, Instagram en/of abonneer op Girlscene's YouTube-kanaal.

Waarom wil je de LuMee case winnen? (+ adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.