Fashion

De leukste Halloween outfit inspiratie

Elk jaar is het weer een drama, het is bijna Halloween en je hebt nog steeds geen outfit. Je inspiratie is ver te zoeken en je bankrekening is leeg. Of je nu gaat trick-or-treat’en of uitgenodigd bent voor een geweldig knalfeest, je moet wel in iets origineels voor de dag komen. Kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan snel verder… 

Eenhoorn
Elk meisje wil stiekem een eenhoorn voor haar verjaardag. Het maakt niet uit hoe oud je bent, eenhoorns zijn gewoon geweldig. Met Halloween kun je gelukkig ook gewoon lekker rondhuppelen alsof je een mystiek wezen bent. Verf je haar in rare kleuren of koop meteen een complete eenhoornonesie. Wees niet te voorzichtig met de glitter en dan is jouw magische outfit af!

Indiaan
Oké, laten we even eerlijk zijn. Heel origineel is het niet, maar een indiaan kostuum staat iedereen leuk en is ontzettend makkelijk om in elkaar te flansen. Draag je haar in twee vlechtjes met een leren haarbandje. Trek nog een bruin jurkje aan en alles met franjes mag gebruikt worden. Wil je all out gaan? Kijk dan de onderstaande tutorial. Maak het af met wat houten kralen accessoires en jij bent ready to go!

Disney prinses
Roodkapje en Sneeuwwitje kennen we onderhand wel (behalve als je voor een zombieversie gaat zoals hieronder), maar vaak worden de andere Disney prinsessen een beetje vergeten. Waarom kies je niet eens een keer voor Alice, Jasmine of Ariel? Heb jij een volle bos rode krullen, dan ben je geknipt voor de rol van prinses Marina en met een lichtblonde coupe kan jij makkelijk als Elsa door het leven. Kies een oud gekleurd jurkje, naai of plak er wat versieringen op, doe je haar mooi en wedden dat jij er dan meteen koninklijk uitziet.

Superheld? 
Wonder woman en Super Girl zijn altijd leuk, maar waarom ga je niet eens voor de slechterik van het verhaal? In de film Suicide Squad is bijvoorbeeld Harley Quinn te zien, gespeeld door Margot Robbie en Cara Delevigne’s creepy karakter Enchantress. Deze twee personages zijn perfect als jij iedereen de stuipen het lijf wil jagen én er origineel uit wil zien. Toch liever old skool? Hieronder zijn ook leuke outfits van de helden te zien.

Corps Bride
Doe het wel iets minder extreem dan Cady in Mean Girls, maar Corpse Bride is echt een klassieker waar je altijd op terug kunt vallen. Trek een witte jurk aan, maak wat gaten in een lap stof die dient als sluier en ga helemaal los met de make-up. Creëer zware ogen met donkere oogschaduw en maak wonden met verschillende rode lipsticks op je wang. Heb je iets meer tijd? Probeer dan deze tutorial na te maken!

Heb jij nog leuke Halloween ideeën?

Must reads 👀