7 originele cadeaus die je jouw beste vriendin nog nooit hebt gegeven

Lifestyle door Emma

Jullie hebben de slappe lach om de meest onbenullige dingen, vertellen elkaar alles tot in detail en kunnen uren zwijgen zonder dat het saai wordt. Je beste vriendin en jij zijn onafscheidelijk. Zo'n bijzonder persoon verdient een speciaal cadeau. Maar de vriendschapskettinkjes, boeken en parfums zijn inmiddels al gegeven en haar verjaardag komt er weer aan... HELP! Girlscene helpt je uit de brand en geeft je zeven originele cadeautjes waarmee je jouw BFF kunt verrassen.

BFF pakket
Je weet wat haar lievelingskleur is, van welke film ze moet huilen én lachen, wat ze het liefst eet als ze een keer mag zondigen en van welke geuren ze houdt. Als beste vriendin ken je haar door en door. Gebruik deze informatie en stel een BFF pakket samen met al haar favoriete dingen. Haar favoriete snoep, geurkaars, film, parfum, lippenstift, cadeaubon en ga zo maar door. Zo laat je zien hoe goed je haar kent én wordt ze waanzinnig blij van alle dingen die er in het pakket zitten. Win-win!

Best Friends T-shirts
Een vriendschapsketting hebben jullie waarschijnlijk al gehad. Een Best Friends T-shirt is nog veel leuker! Aangezien jullie toch altijd samen zijn, kunnen jullie maar beter matching outfits aandoen, toch? ;-) Deze T-shirts zijn te koop in de webshop van Rad. Girlscene's Danique en Emma dragen tee's met My Little Pony, maar er zijn nog veel meer varianten. Er zit vast wel iets bij wat bij jouw BFF past!

Instagram scrapbook
We raden zomaar dat jullie Instagram feed helemaal vol staat met foto's van jullie twee ;-). Als besties hebben jullie de nodige fotoshoots gedaan en speciale herinneringen vastgelegd om ze vervolgens te delen met je volgers. Hoe leuk is het om al deze memories te vereeuwigen in een scrapbook? Via Albelli.nl kun je heel makkelijk jouw Instagram (of Facebook) foto's selecteren en laten afdrukken. Koop er een mooi fotoboek bij en plak ze daarin. Om het boek nóg specialer te maken, kun je er berichtjes of herinneringen in schrijven en bonnetjes in plakken.

Happy jar
Iedereen heeft weleens een bad day, maar het is jouw taak als beste vriendin om haar op te vrolijken. Als je even niet in de buurt bent kan ze altijd terugvallen op de happy jar die je haar geeft. Koop een mooie pot, bijvoorbeeld een Ball Mason Jar, en stop die vol met kleine notes. Schrijf lieve, bemoedigende berichtjes, noteer inside jokes die haar gegarandeerd aan het lachen maken of maak kleine tekeningetjes - alles om jouw BFF gelukkig te maken!

 

Een foto die is geplaatst door Vikki (@vikkilou) op

Bestie bucketlist
Je beste vriendin en jij zijn voor altijd, dat is duidelijk. Jullie hebben vast nog heel veel dingen die jullie samen willen doen. Een roadtrip maken, samen in de Droomvlucht, uiteten in een sterrenrestaurant, kamperen in de tuin... je kan het zo gek niet bedenken. Noteer alle dingen die je met jouw beste vriendin zou willen doen op een bestie bucketlist. Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie deze bucketlist door de jaren heen afstrepen. Begin bij punt 1 en dat is dan meteen jouw cadeautje - neem haar bijvoorbeeld mee naar de Efteling.

"52 Things I Love About You" kaarten
Er zijn vast duizenden dingen die je leuk vindt aan je beste vriendin. Maar begin er met 52. Koop een kaartspel en schrijf op elke kaart wat je leuk aan haar vindt. Je kunt hier natuurlijk ook 52 inside jokes op schrijven, whatever you like. Bundel dit kaartspel en doe er een mooie strik omheen.

'Open wanneer' kaarten
Maak een aantal enveloppen. Het is de bedoeling dat je er kaarten in stopt die ze mag lezen op een moment wanneer zij dat nodig hebt. 'Open wanneer... je een bad day hebt', 'Open wanneer... je moet weten hoeveel je voor mij betekent', 'Open wanneer... je je verveelt', 'Open wanneer... je heel hard wilt lachen', 'Open wanneer... je boos bent', en ga zo maar door. Schrijf de kaartjes die van toepassing zijn op dat moment.

Wat ga jij aan je beste vriendin geven?