Kylie Jenner blundert weer met haar Lip Kits en fans zijn woedend

News door Renee

Zoals je ongetwijfeld weet vliegen de Lip Kits van Kylie Jenner als warme broodjes over de toonbank wat er keer op keer voor zorgt dat de producten uitverkocht zijn. Dat betekent kassa voor Kylie, maar het brengt ook de nodige problemen met zich mee. Zoals haar nieuwste kleur bijvoorbeeld. Fans zijn woedend dat Kylie hen het volgende heeft aangedaan.

Eerder schreven we al dat Kylie Jenner de woede van haar fans op de hals haalde met haar producten en deze keer is het niet anders. Natuurlijk zijn er altijd klachten als je producten uitbrengt, vooral als je Kylie Jenner heet. Maar eerlijk is eerlijk: de kwastjes van haar Lip Kits waren ruk en Kylie heeft het professioneel opgelost door iedereen nieuwe Lip Kits op te sturen die er wel goed uitzien. Vervolgens kwam het nieuws naar buiten dat haar Lip Kits enorm lijken op liquid lipsticks van ColourPop (guess what: ze zijn hetzelfde) én nu zijn de fans woedend om de metallic Lip Kit in de kleur KyMajesty. 

Wat blijkt? Als je de donkerblauwe metallic kleur koopt krijg je niet een volle tube, maar gewoon eentje die halfvol is. Dat is niet hoe mensen graag zaken met je doen, Kylie. Verschillende YouTubers klagen hierover in hun filmpjes en ergens is dat wel begrijpelijk. Als je zo'n 18 dollar neerlegt voor de lipstick en vervolgens nog 14 dollar kwijt bent aan verzendkosten verwacht je natuurlijk wel een volle tube. De situatie loopt inmiddels zo uit de hand dat mensen vertellen dat je KyMajesty vooral niet moet kopen. Heftig...Wat vind jij ervan dat Kylie halfvolle tubes KyMajesty verkoopt?