News

Deze Nederlandse vlogger heeft haar lippen laten opspuiten

13

Vanaf het moment dat Kylie Jenner toegaf dat ze haar lippen had laten opspuiten, werden klinieken helemaal volgeboekt. Iedereen wil zulke volle lippen als Kylie hebben. Dat ging zelfs zo ver dat meiden met een shotglas probeerden om vollere lippen te krijgen, met dramatische gevolgen van dien. De volle lippen trend is ook overgewaaid naar Nederland. Een grote Nederlandse vlogger heeft haar lippen onlangs laten opspuiten.

Monica Geuze is de Nederlandse Kylie Jenner! De vlogger heeft haar lippen laten opspuiten. Woensdag en gisteren plaatste ze twee video's waarin ze open en eerlijk praat over de cosmetische ingreep die zij heeft ondergaan, én ze laat ook zien dat haar lippen worden opgespoten. 

"Ik vind het interessant om jullie mee te nemen daarin. Niet per se omdat ik plastische chirurgie aanprijs of op wil hemelen, maar meer omdat ik mijn kijk op die wereld wil geven," zegt Monica op haar YouTube-kanaal met meer dan 215.000 volgers. De vlogger vertelt dat ze haar lippen twee jaar geleden ook al een keer heeft laten opspuiten. 

Monica is zich ervan bewust dat ze jonge kijkers heeft. "Ik snap wel dat er misschien veel jonge mensen naar mij kijken en denken: wow, dat heb je toch helemaal niet nodig? Waarom zou je dat doen? En ik dan een soort van een vertekend zelfbeeld lijk te hebben en die dan overbreng op mijn jonge kijkers, maar mijn mening hierover is dat je echt allemaal lekker moet doen wat je zelf wilt doen," zegt ze hierover. 

Het resultaat? Kijk en oordeel zelf:

Wat vind jij ervan dat Monica haar lippen heeft laten opspuiten? Vind je haar een slecht voorbeeld of ben je het met haar eens dat je moet doen wat je zelf wilt? 

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved