Series & Films

Netflix werkt aan een grote verandering!

Goed nieuws voor iedereen die tegenwoordig niet meer zonder Netflix en series als Orange Is The New Black kan, want geloof het of niet: Netflix wordt alleen maar leuker en leuker. Nee, we hebben het niet over het feit dat er iedere keer weer series en films worden toegevoegd, maar over iets heel anders. Lees snel verder voor de details.

Eerlijk is eerlijk: op de Girlscene redactie zijn we heel tevreden met ons Netflix abonnement. Avondje vrij? Dan gaat Netflix aan. Even niets te doen in het weekend? Tijd voor nog een aflevering Orange Is The New Black of we zetten nog eens Mean Girls op. Hoe dan ook, als je (bij iemand) thuis Netflix kijkt en je een WiFi-verbinding hebt is het helemaal prima, maar wat als het internet uitvalt? No worries, daar wordt nu achter gesloten deuren aan gewerkt. Netflix komt waarschijnlijk met iets wat we tot nu toe nog helemaal niet kunnen!

Als we zogenoemde insiders mogen geloven werkt Netflix namelijk aan een offline dienst. Wat betekent dat? Dat je je favoriete series en films gewoon kunt downloaden, zodat je het zonder internet op je televisie, telefoon of laptop kunt kijken. Zó handig! Mocht je internet onverhoopt wegvallen of wil je in de trein Netflixen? Dan is dat mogelijk. Het is nog niet helemaal zeker wanneer dit allemaal gaat gebeuren, maar bronnen beweren dat het tegen het einde van dit jaar mogelijk moet zijn. Er zou dan een download-to-go knop komen waarmee je kunt downloaden en offline kunt kijken. Of alles te downloaden is, is niet bekend, maar als we de verwachtingen lezen zou voor nu slechts een deel te downloaden zijn. Hoe dan ook, alle beetjes helpen en het is ideaal voor iedereen die overal en altijd Netflix wil kijken - met of zonder internet.

Wat vind jij van dit nieuws?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved