Demi Lovato kondigt heel slecht nieuws aan

News door Renee

Op de Girlscene redactie houden we van social media. Niet alleen omdat dit de ideale manier is om persoonlijke dingen te delen, maar vooral omdat je hierdoor goed celebrities en merken kunt volgen. Het was nog nooit zo makkelijk om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste celebrity buzz. Maar wacht even, Demi Lovato heeft slecht nieuws aangekondigd...

Terwijl je waarschijnlijk rustig lag te slapen is Demi Lovato losgegaan op Twitter. En als we los zeggen, dan bedoelen we echt ontploffen. Demi heeft een bak kritiek over zich heen gekregen. Maar als één celeb sterk lijkt te zijn, dan is zij het wel. Toch heeft ook Demi weleens haar momenten dat ze het niet meer trekt en dat leidde tot de beslissing om te stoppen met de socialmediakanalen Twitter en Instagram. Néé! Negatieve reacties krijgen is absoluut niet leuk, maar dit zagen we niet aankomen.

In een reeks aan tweets (zes om precies te zijn) laat Demi haar 36 miljoen volgers even weten hoe zij zich nu voelt. Het begint allemaal met deze mededeling:

Demi vond het wel nodig om nog even het één en ander toe te lichten...

Misschien voortaan niets meer zeggen over andere celebrities, Demi? Hoewel iedereen het recht heeft om te spreken komt niet alles goed aan. Kan ze voortaan gewoon lekker actief blijven op Twitter en Instagram en dan is iedereen blij. Toch?

Wat vind jij ervan dat Demi stopt met social media?