News

YES: Zara komt met het beste nieuws ooit!

7

Of je nu een zomers jurkje, nette blazer of mooie boots zoekt: bij Zara kun je altijd wel slagen. De Spaanse kledingketen is al jaren groot favoriet. Zelfs celebrity's die meestal gehuld zijn in designerkleding lopen weleens in Zara! Toch is er één groot nadeel als je shopt bij deze winkel. Maar niet voor lang meer, want er is iets op verzonnen! Dit is het béste nieuws voor ongeduldige mensen.

Een shoptripje naar Zara is altijd leuk. Behalve voor je portemonnee... en je geduld. Het is altijd razend druk in de winkel en als je ein-de-lijk door de rij voor de paskamers bent gekomen, moet je wéér achteraan sluiten als je jouw nieuwe pareltjes wilt afrekenen. Een tijdrovend grapje, vooral op zaterdag.

Beeldschermen
Op deze frustraties heeft Zara wat bedacht! Nooit meer ongeduldig in de lange wachtrijen staan, dat is het idee. Allereerst krijgen de paskamers een update. De paskamers worden voorzien van beeldschermen waarmee je gemakkelijk een andere maat kunt vragen terwijl je aan het passen bent. Zo ben je uiteindelijk sneller aan de beurt, omdat mensen of medewerkers niet minutenlang door de winkel dwalen om dat ene item te vinden.

Scannen
Maar de beste verandering is dat Zara gaat werken met zelfscanners. Je kunt je eigen producten scannen, waardoor je af bent van die ellenlange rijen voor de kassa die er nu zijn. Een verademing, want dat scheelt je weer een kwartier!

De updates zijn doorgevoerd in een aantal winkels in Spanje. Het is nog niet duidelijk wanneer de zelfscanners en beeldschermen naar Nederland komen. 

Wat vind jij van deze veranderingen? Hoop jij dat dit ook wordt doorgevoerd in de Nederlandse filialen? 

Bron

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 3 jaar geleden Bluestpurple

  Zelfscan is handig! En het idee dat je door kunt geven dat je een ander maatje nodig hebt via een scherm en dat ze het naar je komen brengen is echt heel veel beter en dan hoef je niet nog een keer in de absurd lange rijen te gaan staan, omdat je zeker wil zijn dat het kledingstuk je past! Echt zara, keep it up with the good stuff!

 • 3 jaar geleden mickeyymick

  Zelf scannen is wel echt fijn!

 • 3 jaar geleden Claudia

  Volgens mij snappen sommige mensen niet helemaal wat er staat of het staat er gewoon niet goed geschreven of ik begrijp het gewoon niet haha dat kan ook maar je moet het product nog altijd zelf passen.

  Als je merkt dat hij niet past hoef je niet zelf het hokje uit te lopen om te gaan zoeken naar een andere maat. je kunt tijdens het passen op het scherm aangeven dat je een andere maat nodig hebt. zo kun je door gaan met je andere kledingstukken passen terwijl zei voor jou je andere maat pakken.

 • 3 jaar geleden Innocence

  Dit doet mij denken aan de supermarkt.

 • 3 jaar geleden Naomi.M

  Het is leuk om meetemaken, I mean its 2016! dan gaat alles tegenwoordig met scherm en alles. Maar zelf passen is natuurlijkk iets vertrouwlijker en voel je ook HOE HET VOELT. en in een scherm niet.

 • 3 jaar geleden Lighthouse

  ik vind het eigenlijk niet nodig

 • 3 jaar geleden Lisette

  Lijkt me leuk als dat ook in Nederland en België komt! Maar zelf passen is veel fijner vind ik.

 1. 1