Lifestyle

Deze penisklacht gun je geen één man

10

Je hoort vaak een hoop wilde verhalen over zaken die met seks en seksualiteit te maken hebben. Vandaag behandelen we een onderwerp dat geen fabel is, maar een feit. Dit 'gerucht' is hartstikke pijnlijk als het een man overkomt. Zo pijnlijk, dat je blij bent dat je een vrouw bent. Wil je weten waar we het over hebben? Lees dan snel verder. 

Helaas voor mannen, maar het is echt waar: je kunt een gebroken penis hebben. Say what? Sommigen zijn hier nog niet van op de hoogte en via dit artikel willen we je hierover informeren. 

Maar hoe zit het nu precies? Zoals je misschien wel weet zit er in een penis helemaal geen bot. Hoe kun je dan een gebroken penis hebben? Wij zochten het voor je uit. Het zit namelijk zo, een man breekt op zo'n moment geen bot, maar een membraan. Dat is een soort vlies. Dit ligt bij mannen om de zwellichamen in de penis in en dit kan breken. Daarom noemen ze het een gebroken penis, maar in principe zou je ook kunnen spreken van een geknakte of gescheurde penis.

Een gebroken penis komt niet vaak voor en als het voorkomt komt het meestal voor wanneer men iets té heftige seks heeft gehad. Door te wilde seks kan een penis een verkeerde beweging maken waardoor het membraan breekt. Je hoort een luid, scheurend (of poppend) geluid horen en de erectie valt meteen weg. Ook wordt de huid gelijk blauw en kunnen er bloeduitstortingen ontstaan. Pijnlijk!

Wat kun je doen?
Mocht het een keer gebeuren dat jij en je vriend bezig zijn in bed en er gebeurt iets als dit, dan moet je gelijk handelen. Geef je vriend wat ijs, maar het is nog belangrijker om direct naar de dokter te gaan. Het is misschien gênant voor hem, maar wanneer je te lang wacht wordt het alleen maar erger. Een dokter kan bepalen of er echt sprake is van een gebroken penis. Als het zo is, dan volgt er een ingreep. Vanaf dan herstelt de penis bijna altijd weer compleet. Zodra je niet naar de dokter gaat heb je een probleem. Niet alleen blijft het dan erg veel pijn doen, want ook op langere termijn is het niet fijn. Je hebt grote kans op erectieproblemen en de vruchtbaarheid wordt aangetast. Dat wil je liever niet! Dus hoe gênant het ook is, als dit gebeurt moet je echt zo snel mogelijk naar een dokter gaan.

Heb jij weleens van een gebroken penis gehoord?

Bron, bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 2 jaar geleden fleurdk

  Dit is nou een handig artikel! ik raad potenga pillen voor alle mannen

 • 2 jaar geleden Peace.

  Dit is nou een handig artikel!

 • 2 jaar geleden felizestrellaaa ➵

  Sjeez julie lezers kunnen ook alleen letten op grammatica, stelletje grammarnazis get a life man als je slim wilt overkomen doet dat op school en niet hier. Erger me echt telkens weer aan jullie

 • 2 jaar geleden justAn0therGirl

  @MayaCupcake wat is er nou weer mis met 3de-klassers :O

 • 2 jaar geleden Jessica

  Deze penisklacht gun je geen één man.

  Deze penisklacht wens je geen één man toe.

  Daarbij is de tweede beter in deze context.

 • 2 jaar geleden Innocence

  What the ....??? deze titel klopt voor geen ene meter....

 • 2 jaar geleden XLELY

  @flipflups nee het is gunnen of toewensen, haha. Toegunnen is geen woord inderdaad.

 • 2 jaar geleden Flipflups

  Is toegunnen een woord?

 • 2 jaar geleden MayaCupcake

  "Hoe kun je dan een gebroken penis hebben? Wij zochten het voor je uit. Het zit namelijk zo, een man breekt op zo'n moment geen bot..."

  Dit is een interessant artikel, maar het schrijven van "wij zochten het voor je uit. Het zit namelijk zo" is nergens voor nodig en het laat het lijken alsof het artikel is geschreven door een 3de-klasser :P

  Verder is dit goed om te weten als het eens gebeurt :P

 • 2 jaar geleden ex0t

  "Een gebroken penis komt niet vaak voor en als het voorkomt komt het meestal voor wanneer men iets té heftige seks heeft gehad"

  Deze zin is nog krommer dan het koningslied hahaha, maar verder leuk artikel!

 1. 1