Series & Films

Nieuwe Pretty Little Liars poster bevat gigantische Photoshop fail

Het lange wachten is nu écht bijna voorbij! Over een paar dagen keert Pretty Little Liars terug met nieuwe afleveringen. We zijn de afgelopen maanden flink lekker gemaakt met razendspannende trailers en onthullende spoilers, en ook de nieuwe poster zorgt dat we nóg meer zin hebben in seizoen 7. Maar er is iets geks aan de hand met de poster. Kun jij de gigantische Photoshop fail spotten?  

Onze favoriete serie is bijna terug met nieuwe afleveringen. YAY! De cliffhanger heeft ons met veel vragen achtergelaten en die worden in de eerste aflevering van seizoen 7 hopelijk beantwoord. Aan de teasers en trailer te zien wordt het in ieder geval ontzettend spannend!

De nieuwe poster moet ons ook lekker maken voor het nieuwe seizoen. We zien de Liars poseren, maar er is één iemand opvallend afwezig... Waar is Hanna?! Dat is ook de vraag die we hebben na de cliffhanger van het afgelopen seizoen. In de eerste aflevering zijn de Liars druk bezig om hun vriendin te vinden. Niemand weet namelijk wat er met Hanna is gebeurd. Maar de oplettende kijker valt nog iets op. Er is namelijk een mega Photoshop fail gemaakt. Oeps! Kun jij 'm spotten? 

Als je goed kijkt zie je dat één been van Alison ontbreekt. Ze heeft prachtige high heels aan, maar... er is er slechts één! Wat is er met de andere high heel en het bijbehorende been gebeurd?! De fotobewerkers zijn het andere been blijkbaar compleet vergeten. Photoshop fails gebeuren wel vaker, maar toch blijft het merkwaardig dat niémand deze fout heeft gespot voor de nieuwe poster naar buiten werd gebracht. Of zou het expres gedaan zijn...? Je weet het maar nooit met PLL. 

Pretty Little Liars gaat in Amerika op 21 juni verder met seizoen 7. Aangezien de afgelopen afleveringen steeds een week later verschenen in Nederland, is het aannemelijk dat de eerste aflevering van seizoen 7 op 28 juni op Netflix staat. 

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved