Lifestyle

9 leuke koffie hotspots van dit moment

Op de redactie zijn wij altijd op zoek naar leuke hotspots. Dat ene koffietentje in een klein steegje of een lunchzaak aan de rand van het park... Het is leuk om plekjes te ontdekken waar je nog nooit bent geweest. Nieuwe plekjes die echt de moeite waard zijn? We like! In dit artikel lees je meer over een paar fantastische koffie hotspots die zeker de moeite waard zijn.

Er zijn zo ontzettend veel leuke koffie hotspots te vinden in Nederland. Het zijn er te veel om allemaal te benoemen! Als jij nog leuke koffie hotspots weet; vertel ons dit dan vooral in de reacties. Wij zijn super benieuwd waar we allemaal heen moeten volgens jou.

1. Black & Bloom, Groningen
Er gaat niets boven Groningen en de heerlijke koffie van Black & Bloom. De inrichting is, je raadt het al, redelijk zwartmaar de koffie is heerlijk. Een Oreo mocha of een Maltesers latte? Het kan bij Black & Bloom!

2. 30ML, Utrecht
De naam van dit koffietentje heeft alles te maken met de standaard hoeveelheid koffie die je hier krijgt. De inrichting is simpel en modern en de koffie is super! Je kunt bij 30ML zelfs online bestellingen doen, maar je hebt dan alleen koffiebonen. Voor de echte 30ML-koffie moet je toch echt even een bezoekje aan de stad brengen.

3. First Things First, Nijmegen
In Nijmegen vind je First Things First. Een échte hotspot voor koffieliefhebbers. De inrichting is simpel, maar toch leuk. Als het lekker weer is kun je ook heerlijk buiten zitten.

4. Man Met Bril, Rotterdam
Kom je langs Rotterdam en heb je wel zin in een lekkere koffie? Of woon je in Rotterdam en zoek je nog een hotspot? Man Met Bril is dichtbij het centraal station en het is the place to be voor lekkere koffie. 

5. Fruitbar Sis, Leeuwarden
In Leeuwarden moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Fruitbar Sis. Deze hotspot is niet per se alleen maar voor koffie, maar de koffie die ze hier schenken is erg lekker. Ben je meer van de sapjes? Dan ben je bij Fruitbar Sis helemaal aan het juiste adres.

6. Tape, Arnhem
Als je vaak in Arnhem komt dan ken je deze hotspot misschien al, want het is namelijk een populaire plek. Met een terras voor de deur kun je hier met mooi weer ook prima vertoeven. Het is niet alleen een koffiezaak, maar ook een exporuimte én een café.

7. Blackbird Coffee & Vintage, Utrecht
Midden in Utrecht vind je deze geweldige koffie hotspot. Dankzij de inrichting voel je je al direct thuis. Er staan zelf fietsen in het zaakje! Het is een populaire hotspot in Utrecht en ze zijn - helaas-  op zondag en maandag gesloten. 

8. Lot Sixty One, Amsterdam
Dichtbij de Girlscene HQ vind je Lot Sixty One. Een schattigen klein koffiezaakje dat zeker de moeite waard is als je in Amsterdam bent. Deze hotspot is Instagramwaardig. ;-)

9. Café Zondag, Maastricht
Maastricht is natuurlijk al een leuke stad en het wordt alleen nog maar leuker met een bezoekje aan Café Zondag. Ja, je mag hier ook best op andere dagen heen. Je vindt Café Zondag op de weg van het station naar het centrum. 

Wat is jouw favoriete koffie hotspot?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved