Lifestyle

 Goodbye Girlscene: Ik, Roos, ben er helaas weer vandoor!

Het lijkt wel gister dat ik hier kwam voor mijn eerste dag, ehhhm het was ook praktisch gister! Ik ben niet lang redactielid geweest bij Girlscene, maar daarom is het niet minder leuk geweest. Ik heb enorm veel geleerd en heel veel fun gehad op de redactie. Thanks meiden!

Ik ben begonnen met mijn stage bij Fashionscene, de zus van Girlscene voor alle fashionmeisjes van Nederland. Toen Fashionscene's hoofdredacteur wegging, besloten we dat ik een uitstapje ging maken naar Girlscene. Daar werd ik met open armen ontvangen door Danique, Emma, Renée en Lisa. Ik versterkte de redactie op woensdag en donderdag. De eerste dag mocht ik gelijk naar een heerlijk evenement voor de Konjac Sponge, we gingen namelijk lunchen bij SLA!

Voor de rest ben ik vooral druk geweest met leuke artikelen schrijven, ik vind het heel leuk dat de meiden van Girlscene zoveel reageren op onze artikelen. Dat is fijn, want dan krijg je feedback maar ook zoveel leuke complimentjes!

Ook heb ik enorm veel genoten van Amsterdam. Een geweldige stad. Ik was al een fervent bezoeker, maar nu weet ik ook eindelijk de weg te vinden. En dat is zeker handig in zo’n grote stad.

Het leukste vond ik schrijven over mode, ik heb onder andere artikelen geschreven over hoe je je eigen spijkerjas kan upgraden. How-to’s over bepaalde kledingstukken zoals de lace up top, chuncky sandalen of het bomberjack. Ook heb ik wat beautyartikelen geschreven, want ik hou enorm veel van make-up. Heb je bijvoorbeeld mijn artikel over gekleurde mascara’s gelezen? Die vond ik heel interessant om te maken.

Al met al, ik heb een korte maar superleuke tijd gehad. Denk jij nou, wauw dat wil ik ook! Leuke artikelen schrijven op een chille redactie en soms een uitstapje maken naar evenement? Kijk dan even hier!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved