Beauty

6 luxe beautyproducten die het geld waard zijn

Als je een meisje-meisje bent herken je het gevoel vast wel: van beautyproducten krijg je nooit genoeg. Van mascara's en foundation tot lipsticks en parfum, wij vullen onze stash maar al te graag aan. Niet alleen met betaalbare producten, maar ook met luxe items! Wil jij weten welke beautyproduct de extra euro's waard zijn? Lees dan snel verder.

Naast onze lipliners en poeders van Essence gebruiken we met liefde parfum van Dior en lipstick van Guerlain. Tja, het gevoel van de ultieme budget find geeft dezelfde sensatie als een mooi product gebruiken van een premium merk. Maar welk type beautyproducten zijn het waard om meer geld aan uit te geven? Wij zetten er zes onder elkaar.


1. Parfum
Allereerst parfum. Hoewel je ook lekkere betaalbare geuren hebt (Rituals!) gaat er niets op tegen een heerlijke Miss Dior of Dolce & Gabbana Floral Drops. Of eentje van Hugo Boss. En Armani natuurlijk. Hoe dan ook, als het aan ons ligt is parfum iets waar je best wat meer geld aan uit mag geven als je het geld hebt. Parfum is meer dan een beautyproduct, want het brengt speciale herinneringen met zich mee die je hele leven bij je blijven als je dat ene geurtje weer ruikt.

Op de foto hierboven zie je Miss Dior Absolutely Blooming parfum (vergelijkbaar hier, prijs vanaf €69).

2. Lipstick
Daarnaast lipstick. Liefde voor de lipstick! Hoewel je erg goede betaalbare lipsticks vindt in de drogisterij geeft een duurdere lipstick je vaak toch een speciaal gevoel. Alleen de verpakking straalt al luxe uit en daarnaast zijn er genoeg duurdere lipsticks die ook nog eens hartstikke fijn zijn. Wij zijn fan van de Guerlain Kisskiss lipsticks (€38,95) en daarnaast zijn we grote afnemers van de MAC lipsticks (vanaf €19,50). Lipstick kan je hele uitstraling veranderen. Wil je er zomers uitzien? Dan kies je bijvoorbeeld voor felroze of oranje. Ga je liever voor een nude look? Probeer dan een rustige kleur uit. Voel je je chic? Een donkerrode lipstick is dan een must. Hiermee kun je eindeloos variëren!

3. Foundation
Niet iedereen heeft foundation nodig, maar als je het wel gebruikt weet je misschien wel hoe lastig het is om de perfecte foundation te vinden. Niet alleen moet de foundation passen bij je huidtype, maar ook bij je huidskleur. Vooral als je het moeilijk vindt om een match te vinden bij je huidskleur is het aan te raden om te kijken bij high end merken. MAC en Bobbi Brown hebben bijvoorbeeld ontelbaar veel verschillende kleuren van hun foundations uitgebracht, waardoor het bijna onmogelijk is om niet de juiste kleur voor jou te vinden. 

4. Oogpotlood
Ben jij al een oogpotlood tegengekomen dat echt de hele tijd blijft zitten? Dat niet verdwijnt van je waterlijn en waarmee je ook een goed lijntje kunt zetten? Als je een goede budget oogpotlood kent dat aan bovenstaande eisen voldoet, let us know, want wij hebben het tot nu toe niet gevonden. Wat we wel hebben gevonden zijn de Urban Decay 24/7 oogpotloden die echt heel prettig in gebruik zijn. Ze glijden op de huid en blijven daarna heel lang op hun plek zitten. De perfecte oogpotloden als je het ons vraagt.

5. Zelfbruiner
Om je armen en benen op een veilige manier snel bruin te maken heb je alleen een zelfbruiner nodig. Maar naast de Dove DermaSpa Summer Revived zelfbruiner hebben we nog geen goede betaalbare variant gevonden. Daarom grijpen we tegenwoordig op de Girlscene redactie vooral naar de duurdere merken die echt goed werken. Denk bijvoorbeeld aan Biodermal, maar ook Lancaster, Clarins en Marc Inbane (aanrader!). Alles wat geen vlekken veroorzaakt is wat ons betreft het geld waard.

6. Stijltang
Een tijd terug heb je op Girlscene al een review gelezen over een GHD stijltang versus een goedkopere tang en na het zien van het resultaat kan je er niet omheen: de dure tang is oprecht beter. Niet alleen in gebruik, maar ook als je kijkt naar het resultaat en hoe lang het haar recht blijft. Daarom moet een stijltang wel dit rijtje afsluiten! Een tang van €10 presteert nu eenmaal niet even goed als een duurdere tang en als je vaak je haren stijlt is een duurdere tang in onze ogen beter en de investering waard.

Welke beautyproducten vind jij de het geld waard?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved