Winnen

Win: 3x full wax behandeling (benen, oksels en schaamstreek) bij The Waxing Company

13

[AFGELOPEN] Drankje in je hand, voeten in het zand. Het is zomer! Met de dagjes strand en rokjesdagen loop je tegen één ding aan: al dat haar! Het schoonheidsideaal is nu eenmaal gladde benen, oksels en ook de schaamstreek (enigszins) getrimd. Ben je het ook zat om zo lang bezig te zijn met het scheren van je lichaam, terwijl het de volgende dag alweer terugkomt? Dan heeft Girlscene dé winactie voor jou, jij maakt namelijk kans op een full wax behandeling bij The Waxing Company. Ook voor onze Belgische lezeressen!

Allereerst: wat is waxen? Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Ook verdwijnen de dode huidcellen wat je huid heerlijk zacht maakt. Kijk, dat hebben we nodig! Vooral ideaal voor vakantie.

Full disclosure: de redactie is dol op waxen. Maar, het moet wel goed gebeuren. Er gaan verschillende horrorverhalen rond over waxen, zoals te hete wax en een te ruige behandeling waardoor de huid helemaal beschadigt. Daarom hebben wij een winactie geregeld met onze favoriete waxing store, The Waxing Company, die al bijna tien (!) jaar bestaat.Alle depiladora's zijn gespecialiseerd in wat zij doen en gaan heel professioneel te werk. Hygiëne staat voorop, zo wordt de spatel waarmee de wax wordt aangebracht nooit een tweede keer in de wax gedoopt en werken ze met latex handschoenen. Nog een pluspunt van The Waxing Company: het is de enige waxing store in Nederland en België die speciaal voor vrouwen is. Je zal er dus geen man tegenkomen. En dat is wel zo prettig!

De redactie is dus groot fan van The Waxing Company. Omdat het heel fijn is om in de zomer haarvrij te zijn, hebben wij een winactie geregeld! Jij maakt kans op een full wax behandeling bij één van de vier vestigingen van The Waxing Company, wat inhoudt dat je benen (onder- en bovenbenen), oksels en schaamstreek gewaxt worden.

Je bent welkom op één van de volgende vestigingen:
- Scheldestraat 18, Amsterdam
- Burg. Reigerstraat 4, Utrecht
- Andy Warholstraat 29, Almere
- Italiëlei 235, Antwerpen

Wat moet je doen om kans te maken op de full wax behandeling bij The Waxing Company?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube-kanaal.

Waar ga jij naartoe op vakantie (+ adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 3 jaar geleden demihartjee

  Duimen kan het goed gebruiken voor de zomervakantie

 • 3 jaar geleden Francien

  Oh lijkt me heerlijk 3 tot 5 weken weg. Laat Amere nou krek ook best dichtbij voor mij zijn. Ik doe heel graag mee!

 • 3 jaar geleden Irene.

  ik doe zeker mee! en nu duimen maar

 • 3 jaar geleden n.e

  topppie!!!

 • 3 jaar geleden Eline

  Duimen maar kan het goed gebruiken voor me trouwerij over 2 maand.

 • 3 jaar geleden Anneliese

  Ik doe graag meer !!

 • 3 jaar geleden Steefje

  Duimen! Weer helemaal glad voordat ik ga backpacken! Succes iedereen =)

 • 3 jaar geleden nienke

  ik ben mijn adres gegevens vergeten in te vullen kan ik dan nog wel meedoen of winnen want ik vind dit echt een super win actie wil al zo graag een keer laten waxen heb het zelf al eens gedaan maar dat lukte niet daarom zou ik dit heel graag willen winnen. xx Nienke

 • 3 jaar geleden Lisette

  @PrettyPrincess ik zou het echt professioneel ergens laten doen... Heb het nog nooit zelf gedaan maar wel een brazilian bij een nogal vieze schoonheidssalon en je zag overal nog gewoon haar zitten. Destijds erin getrapt omdat het goedkoop was en ik het zo chill vind haha, daarom duimen!!

 • 3 jaar geleden Semicolon

  @Prettyprincess Ik vond de pijn wel erger dan dat ik zelf deed bij mezelf. Omdat het daar gewoon heel snel en in een keer gedaan word en als je het zelf doet kan je nog een 'pauze' nemen. Maar het is het wel waard als je het laat doen want ze hebben er echt veel verstand van!

 • 3 jaar geleden Anna

  Ik heb helaas ook geen facebook dus kon niet liken en sharen hoop wel dat ik nog steeds een kans maak want ik zou dit heel graag willen winnen!

 • 3 jaar geleden PrettyPrincess

  Weet iemand of de pijn bij een professionele wax bij je bikinilijn te vergelijken is met wanneer je dit zelf thuis doet?

 • 3 jaar geleden PaperTown

  Gave winactie! Heb meteen meegedaan. Alleen ik heb geen FaceBook.. Hoop dat ik wel een kans maak! X

 1. 1