Win: 3x full wax behandeling (benen, oksels en schaamstreek) bij The Waxing Company

Winnen door Emma

[AFGELOPEN] Drankje in je hand, voeten in het zand. Het is zomer! Met de dagjes strand en rokjesdagen loop je tegen één ding aan: al dat haar! Het schoonheidsideaal is nu eenmaal gladde benen, oksels en ook de schaamstreek (enigszins) getrimd. Ben je het ook zat om zo lang bezig te zijn met het scheren van je lichaam, terwijl het de volgende dag alweer terugkomt? Dan heeft Girlscene dé winactie voor jou, jij maakt namelijk kans op een full wax behandeling bij The Waxing Company. Ook voor onze Belgische lezeressen!

Allereerst: wat is waxen? Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Ook verdwijnen de dode huidcellen wat je huid heerlijk zacht maakt. Kijk, dat hebben we nodig! Vooral ideaal voor vakantie.

Full disclosure: de redactie is dol op waxen. Maar, het moet wel goed gebeuren. Er gaan verschillende horrorverhalen rond over waxen, zoals te hete wax en een te ruige behandeling waardoor de huid helemaal beschadigt. Daarom hebben wij een winactie geregeld met onze favoriete waxing store, The Waxing Company, die al bijna tien (!) jaar bestaat.Alle depiladora's zijn gespecialiseerd in wat zij doen en gaan heel professioneel te werk. Hygiëne staat voorop, zo wordt de spatel waarmee de wax wordt aangebracht nooit een tweede keer in de wax gedoopt en werken ze met latex handschoenen. Nog een pluspunt van The Waxing Company: het is de enige waxing store in Nederland en België die speciaal voor vrouwen is. Je zal er dus geen man tegenkomen. En dat is wel zo prettig!

De redactie is dus groot fan van The Waxing Company. Omdat het heel fijn is om in de zomer haarvrij te zijn, hebben wij een winactie geregeld! Jij maakt kans op een full wax behandeling bij één van de vier vestigingen van The Waxing Company, wat inhoudt dat je benen (onder- en bovenbenen), oksels en schaamstreek gewaxt worden.

Je bent welkom op één van de volgende vestigingen:
- Scheldestraat 18, Amsterdam
- Burg. Reigerstraat 4, Utrecht
- Andy Warholstraat 29, Almere
- Italiëlei 235, Antwerpen

Wat moet je doen om kans te maken op de full wax behandeling bij The Waxing Company?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube-kanaal.

Waar ga jij naartoe op vakantie (+ adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.